Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Производительность OC2 и OC3


ImLucky

Recommended Posts

Коллеги, добрый день.

 

Недавно стояла задача:  Уменьшить TTFB с 10 сек на OC3 до приемлимых значений. Был кривой шаблон с кривыми модулями, так что 1,5 сек без особых проблем добился небольшой оптимизацией. Однако, есть вопрос - есть ли разница в производительности и скорости между OC2 и OC3? Где-то когда-то давно читал, что вроде twig работает медленнее, или наоборот. Может что-то путаю. С OC3 у меня крайне мало опыта, пока что пытаюсь его сторониться.

 

А спрашиваю потому, что стоял вопрос - остаться на OC2 или OC3, там было не принципиально. Однако заказчик утверждал, что при тех же настройках, дефолтном шаблоне и товарах в 7000 - на OC2 TTFB был 1.1 сек, а при таких же условиях на OC3 - 2.4. На сколько это реально?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.