Rewon Опубліковано: 31 січня 2019 Share Опубліковано: 31 січня 2019 Доброе время суток, форумчане. Подскажите, как сделать переадресацию страниц! Изменились урлы: Было - https://site.ru/1_2_3/ Стало - https://site.ru/1-2-3/ Как можно настроить в таком случае переадресацию в .htaccess? Спасибо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Otvet Опубліковано: 31 січня 2019 Share Опубліковано: 31 січня 2019 безопасно никак какой нибудь index.php?route=feed/google_sitemap превратится в index.php?route=feed/google-sitemap это надо делать в системе по условию что страница не найдена Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zovo Опубліковано: 31 січня 2019 Share Опубліковано: 31 січня 2019 С помощью модуля для генерации url не пробовали? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 31 січня 2019 Share Опубліковано: 31 січня 2019 3 часа назад, Otvet сказал: какой нибудь index.php?route=feed/google_sitemap превратится в index.php?route=feed/google-sitemap Неправда ваша RewriteRule ^([^_]*)_(.*)$ $1-$2 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 31 січня 2019 Share Опубліковано: 31 січня 2019 хотя да, get же не трогаем 19 минут назад, chukcha сказал: RewriteRule ^([^_]*)_(.*)$ $1-$2 [L,R=301] главное чтоб изменились абсолютно везде где ЧПУ ну и папки 3 часа назад, Otvet сказал: безопасно никак не столь радикально, но риск всё же есть а вообще, раз уж сделали изначально так, менять не стоило Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 31 січня 2019 Share Опубліковано: 31 січня 2019 3 минуты назад, Otvet сказал: [L,R=301] Это чуть позже.. потому что это не полное правило Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rewon Опубліковано: 31 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 січня 2019 2 часа назад, chukcha сказал: Неправда ваша RewriteRule ^([^_]*)_(.*)$ $1-$2 Спасибо. Как именно и вставить в .htaccess? ($1-$2) Я думаю вы поняли, но на всякий случай, у меня в урлах нижнее подчеркивание "_" на тире "-" поменялось. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 31 січня 2019 Share Опубліковано: 31 січня 2019 Это не полное правило Полное правило содержит еще три правила Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rewon Опубліковано: 1 лютого 2019 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2019 В 31.01.2019 в 17:17, chukcha сказал: Это не полное правило Полное правило содержит еще три правила Вы мне его не скажите)? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 лютого 2019 Share Опубліковано: 1 лютого 2019 1 час назад, Rewon сказал: Вы мне его не скажите)? Понимаете какая штука.. Я это правило родил за 5 лет пользования инетом и чтения всякого непотреба, и вот тут я.. и.. поделюсь.. В результате... народ начнет юзать, копировать, испоганят и выложат во все свои блоги, сделав ошибку, И те, кто придет за ними, начнут копировать бездумно неработающее.. Но часть я показал 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) 301 редирект (переадресация) через .htaccess Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
zovo Опубліковано: 31 січня 2019 Share Опубліковано: 31 січня 2019 С помощью модуля для генерации url не пробовали? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 31 січня 2019 Share Опубліковано: 31 січня 2019 3 часа назад, Otvet сказал: какой нибудь index.php?route=feed/google_sitemap превратится в index.php?route=feed/google-sitemap Неправда ваша RewriteRule ^([^_]*)_(.*)$ $1-$2 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 31 січня 2019 Share Опубліковано: 31 січня 2019 хотя да, get же не трогаем 19 минут назад, chukcha сказал: RewriteRule ^([^_]*)_(.*)$ $1-$2 [L,R=301] главное чтоб изменились абсолютно везде где ЧПУ ну и папки 3 часа назад, Otvet сказал: безопасно никак не столь радикально, но риск всё же есть а вообще, раз уж сделали изначально так, менять не стоило Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 31 січня 2019 Share Опубліковано: 31 січня 2019 3 минуты назад, Otvet сказал: [L,R=301] Это чуть позже.. потому что это не полное правило Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rewon Опубліковано: 31 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 січня 2019 2 часа назад, chukcha сказал: Неправда ваша RewriteRule ^([^_]*)_(.*)$ $1-$2 Спасибо. Как именно и вставить в .htaccess? ($1-$2) Я думаю вы поняли, но на всякий случай, у меня в урлах нижнее подчеркивание "_" на тире "-" поменялось. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 31 січня 2019 Share Опубліковано: 31 січня 2019 Это не полное правило Полное правило содержит еще три правила Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rewon Опубліковано: 1 лютого 2019 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2019 В 31.01.2019 в 17:17, chukcha сказал: Это не полное правило Полное правило содержит еще три правила Вы мне его не скажите)? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 лютого 2019 Share Опубліковано: 1 лютого 2019 1 час назад, Rewon сказал: Вы мне его не скажите)? Понимаете какая штука.. Я это правило родил за 5 лет пользования инетом и чтения всякого непотреба, и вот тут я.. и.. поделюсь.. В результате... народ начнет юзать, копировать, испоганят и выложат во все свои блоги, сделав ошибку, И те, кто придет за ними, начнут копировать бездумно неработающее.. Но часть я показал 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) 301 редирект (переадресация) через .htaccess Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Otvet Опубліковано: 31 січня 2019 Share Опубліковано: 31 січня 2019 хотя да, get же не трогаем 19 минут назад, chukcha сказал: RewriteRule ^([^_]*)_(.*)$ $1-$2 [L,R=301] главное чтоб изменились абсолютно везде где ЧПУ ну и папки 3 часа назад, Otvet сказал: безопасно никак не столь радикально, но риск всё же есть а вообще, раз уж сделали изначально так, менять не стоило Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 31 січня 2019 Share Опубліковано: 31 січня 2019 3 минуты назад, Otvet сказал: [L,R=301] Это чуть позже.. потому что это не полное правило Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rewon Опубліковано: 31 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 січня 2019 2 часа назад, chukcha сказал: Неправда ваша RewriteRule ^([^_]*)_(.*)$ $1-$2 Спасибо. Как именно и вставить в .htaccess? ($1-$2) Я думаю вы поняли, но на всякий случай, у меня в урлах нижнее подчеркивание "_" на тире "-" поменялось. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 31 січня 2019 Share Опубліковано: 31 січня 2019 Это не полное правило Полное правило содержит еще три правила Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rewon Опубліковано: 1 лютого 2019 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2019 В 31.01.2019 в 17:17, chukcha сказал: Это не полное правило Полное правило содержит еще три правила Вы мне его не скажите)? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 лютого 2019 Share Опубліковано: 1 лютого 2019 1 час назад, Rewon сказал: Вы мне его не скажите)? Понимаете какая штука.. Я это правило родил за 5 лет пользования инетом и чтения всякого непотреба, и вот тут я.. и.. поделюсь.. В результате... народ начнет юзать, копировать, испоганят и выложат во все свои блоги, сделав ошибку, И те, кто придет за ними, начнут копировать бездумно неработающее.. Но часть я показал 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) 301 редирект (переадресация) через .htaccess Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
chukcha Опубліковано: 31 січня 2019 Share Опубліковано: 31 січня 2019 3 минуты назад, Otvet сказал: [L,R=301] Это чуть позже.. потому что это не полное правило Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rewon Опубліковано: 31 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 січня 2019 2 часа назад, chukcha сказал: Неправда ваша RewriteRule ^([^_]*)_(.*)$ $1-$2 Спасибо. Как именно и вставить в .htaccess? ($1-$2) Я думаю вы поняли, но на всякий случай, у меня в урлах нижнее подчеркивание "_" на тире "-" поменялось. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 31 січня 2019 Share Опубліковано: 31 січня 2019 Это не полное правило Полное правило содержит еще три правила Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rewon Опубліковано: 1 лютого 2019 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2019 В 31.01.2019 в 17:17, chukcha сказал: Это не полное правило Полное правило содержит еще три правила Вы мне его не скажите)? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 лютого 2019 Share Опубліковано: 1 лютого 2019 1 час назад, Rewon сказал: Вы мне его не скажите)? Понимаете какая штука.. Я это правило родил за 5 лет пользования инетом и чтения всякого непотреба, и вот тут я.. и.. поделюсь.. В результате... народ начнет юзать, копировать, испоганят и выложат во все свои блоги, сделав ошибку, И те, кто придет за ними, начнут копировать бездумно неработающее.. Но часть я показал 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) 301 редирект (переадресация) через .htaccess
Rewon Опубліковано: 31 січня 2019 Автор Share Опубліковано: 31 січня 2019 2 часа назад, chukcha сказал: Неправда ваша RewriteRule ^([^_]*)_(.*)$ $1-$2 Спасибо. Как именно и вставить в .htaccess? ($1-$2) Я думаю вы поняли, но на всякий случай, у меня в урлах нижнее подчеркивание "_" на тире "-" поменялось. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 31 січня 2019 Share Опубліковано: 31 січня 2019 Это не полное правило Полное правило содержит еще три правила Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rewon Опубліковано: 1 лютого 2019 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2019 В 31.01.2019 в 17:17, chukcha сказал: Это не полное правило Полное правило содержит еще три правила Вы мне его не скажите)? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 лютого 2019 Share Опубліковано: 1 лютого 2019 1 час назад, Rewon сказал: Вы мне его не скажите)? Понимаете какая штука.. Я это правило родил за 5 лет пользования инетом и чтения всякого непотреба, и вот тут я.. и.. поделюсь.. В результате... народ начнет юзать, копировать, испоганят и выложат во все свои блоги, сделав ошибку, И те, кто придет за ними, начнут копировать бездумно неработающее.. Но часть я показал 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Rewon Опубліковано: 1 лютого 2019 Автор Share Опубліковано: 1 лютого 2019 В 31.01.2019 в 17:17, chukcha сказал: Это не полное правило Полное правило содержит еще три правила Вы мне его не скажите)? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 1 лютого 2019 Share Опубліковано: 1 лютого 2019 1 час назад, Rewon сказал: Вы мне его не скажите)? Понимаете какая штука.. Я это правило родил за 5 лет пользования инетом и чтения всякого непотреба, и вот тут я.. и.. поделюсь.. В результате... народ начнет юзать, копировать, испоганят и выложат во все свои блоги, сделав ошибку, И те, кто придет за ними, начнут копировать бездумно неработающее.. Но часть я показал 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts