Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Размер изображения в карточке товара OpenCart 1.5.6


nikvladi182

Recommended Posts

Приветствую. Подскажите, пожалуйста, как можно увеличить размер изображения в карточке товара и за счет чего это можно сделать, убрать ли категории, или сдвинуть правую панель, может есть возможность расширить сайт. Работаю на Opencart второй день, особо не злитесь) Пробовал изменять через панель управления в настройках, не получается, пробовал через stylesheet.css, изменял некоторые параметры, результатов не увидел, так как не разобрался какие параметры именно нужно менять в ней. Сайт https://on-cars.ru/detskie_kvadrotsikly/Detskiy _benzinovyy_kvadrotsikl_ATV_Clasiic_H4

 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Высота и ширина указана в атрибутах контейнера zoomContainer. Вероятно, эти данные подставляются адаптивно посредством одноименной JS библиотеки.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.