allcoments Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 Есть ряд небольших задач по OpenCart А а именно при нажатии на корзину или купить товар. Должно быть появляться всплывающие окно с параметрами для заполнения, при чем на одну категорию товара одни параметры, на другую категорию другие параметры. Более подробно могу рассказать все по телефону. Хотелось бы слышать стоимость Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 4 минуты назад, allcoments сказал: могу рассказать все по телефону. а буквами, нельзя? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... allcoments Опубліковано: 27 грудня 2018 Автор Share Опубліковано: 27 грудня 2018 1 минуту назад, fanatic сказал: а буквами, нельзя? Не вопрос могу и буквами даже с картинками Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ptenec Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 13 минут назад, allcoments сказал: Есть ряд небольших задач по OpenCart А а именно при нажатии на корзину или купить товар. Должно быть появляться всплывающие окно с параметрами для заполнения, при чем на одну категорию товара одни параметры, на другую категорию другие параметры. Более подробно могу рассказать все по телефону. Хотелось бы слышать стоимость тобиш как кнопка быстрой покупки! человек нажал купить и ему всплывает окошко где без перехода в оформление он сразу смог бы все заполнить? и для каждой категории(товар) она своя? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... allcoments Опубліковано: 27 грудня 2018 Автор Share Опубліковано: 27 грудня 2018 2 минуты назад, Ptenec сказал: тобиш как кнопка быстрой покупки! человек нажал купить и ему всплывает окошко где без перехода в оформление он сразу смог бы все заполнить? и для каждой категории(товар) она своя? Тобиш да Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ptenec Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 6 минут назад, allcoments сказал: Тобиш да поищите модуль на форуме либо закажите с нуля Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 20 минут назад, allcoments сказал: могу и буквами даже с картинками кидайте, и как можно подробней Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... allcoments Опубліковано: 27 грудня 2018 Автор Share Опубліковано: 27 грудня 2018 3 минуты назад, Ptenec сказал: поищите модуль на форуме либо закажите с нуля Ну я как и хотел что бы мне может кто написал, а я заплатил бы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 14 минут назад, Ptenec сказал: и для каждой категории(товар) она своя? и в чем отличия? вопрос к т.с Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 1 минуту назад, allcoments сказал: Ну я как и хотел что бы мне может кто написал, для этого нужно 24 минуты назад, allcoments сказал: могу и буквами даже с картинками и 4 минуты назад, fanatic сказал: как можно подробней Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ptenec Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 (змінено) 4 минуты назад, allcoments сказал: Ну я как и хотел что бы мне может кто написал, а я заплатил бы. если не нашли что искали напишите тз! и тут найдутся те кто вам это реализует! тока по финансам будьте готовы на затраты! ибо это индивидуальное с вашей стороны предложение Змінено 27 грудня 2018 користувачем Ptenec Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності Добавление функционала в OpenCart 3.0 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
allcoments Опубліковано: 27 грудня 2018 Автор Share Опубліковано: 27 грудня 2018 1 минуту назад, fanatic сказал: а буквами, нельзя? Не вопрос могу и буквами даже с картинками Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ptenec Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 13 минут назад, allcoments сказал: Есть ряд небольших задач по OpenCart А а именно при нажатии на корзину или купить товар. Должно быть появляться всплывающие окно с параметрами для заполнения, при чем на одну категорию товара одни параметры, на другую категорию другие параметры. Более подробно могу рассказать все по телефону. Хотелось бы слышать стоимость тобиш как кнопка быстрой покупки! человек нажал купить и ему всплывает окошко где без перехода в оформление он сразу смог бы все заполнить? и для каждой категории(товар) она своя? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... allcoments Опубліковано: 27 грудня 2018 Автор Share Опубліковано: 27 грудня 2018 2 минуты назад, Ptenec сказал: тобиш как кнопка быстрой покупки! человек нажал купить и ему всплывает окошко где без перехода в оформление он сразу смог бы все заполнить? и для каждой категории(товар) она своя? Тобиш да Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ptenec Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 6 минут назад, allcoments сказал: Тобиш да поищите модуль на форуме либо закажите с нуля Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 20 минут назад, allcoments сказал: могу и буквами даже с картинками кидайте, и как можно подробней Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... allcoments Опубліковано: 27 грудня 2018 Автор Share Опубліковано: 27 грудня 2018 3 минуты назад, Ptenec сказал: поищите модуль на форуме либо закажите с нуля Ну я как и хотел что бы мне может кто написал, а я заплатил бы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 14 минут назад, Ptenec сказал: и для каждой категории(товар) она своя? и в чем отличия? вопрос к т.с Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 1 минуту назад, allcoments сказал: Ну я как и хотел что бы мне может кто написал, для этого нужно 24 минуты назад, allcoments сказал: могу и буквами даже с картинками и 4 минуты назад, fanatic сказал: как можно подробней Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ptenec Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 (змінено) 4 минуты назад, allcoments сказал: Ну я как и хотел что бы мне может кто написал, а я заплатил бы. если не нашли что искали напишите тз! и тут найдутся те кто вам это реализует! тока по финансам будьте готовы на затраты! ибо это индивидуальное с вашей стороны предложение Змінено 27 грудня 2018 користувачем Ptenec Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності Добавление функционала в OpenCart 3.0 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
allcoments Опубліковано: 27 грудня 2018 Автор Share Опубліковано: 27 грудня 2018 2 минуты назад, Ptenec сказал: тобиш как кнопка быстрой покупки! человек нажал купить и ему всплывает окошко где без перехода в оформление он сразу смог бы все заполнить? и для каждой категории(товар) она своя? Тобиш да Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ptenec Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 6 минут назад, allcoments сказал: Тобиш да поищите модуль на форуме либо закажите с нуля Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 20 минут назад, allcoments сказал: могу и буквами даже с картинками кидайте, и как можно подробней Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... allcoments Опубліковано: 27 грудня 2018 Автор Share Опубліковано: 27 грудня 2018 3 минуты назад, Ptenec сказал: поищите модуль на форуме либо закажите с нуля Ну я как и хотел что бы мне может кто написал, а я заплатил бы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 14 минут назад, Ptenec сказал: и для каждой категории(товар) она своя? и в чем отличия? вопрос к т.с Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 1 минуту назад, allcoments сказал: Ну я как и хотел что бы мне может кто написал, для этого нужно 24 минуты назад, allcoments сказал: могу и буквами даже с картинками и 4 минуты назад, fanatic сказал: как можно подробней Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ptenec Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 (змінено) 4 минуты назад, allcoments сказал: Ну я как и хотел что бы мне может кто написал, а я заплатил бы. если не нашли что искали напишите тз! и тут найдутся те кто вам это реализует! тока по финансам будьте готовы на затраты! ибо это индивидуальное с вашей стороны предложение Змінено 27 грудня 2018 користувачем Ptenec Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності Добавление функционала в OpenCart 3.0 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
fanatic Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 20 минут назад, allcoments сказал: могу и буквами даже с картинками кидайте, и как можно подробней Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... allcoments Опубліковано: 27 грудня 2018 Автор Share Опубліковано: 27 грудня 2018 3 минуты назад, Ptenec сказал: поищите модуль на форуме либо закажите с нуля Ну я как и хотел что бы мне может кто написал, а я заплатил бы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 14 минут назад, Ptenec сказал: и для каждой категории(товар) она своя? и в чем отличия? вопрос к т.с Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 1 минуту назад, allcoments сказал: Ну я как и хотел что бы мне может кто написал, для этого нужно 24 минуты назад, allcoments сказал: могу и буквами даже с картинками и 4 минуты назад, fanatic сказал: как можно подробней Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ptenec Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 (змінено) 4 минуты назад, allcoments сказал: Ну я как и хотел что бы мне может кто написал, а я заплатил бы. если не нашли что искали напишите тз! и тут найдутся те кто вам это реализует! тока по финансам будьте готовы на затраты! ибо это индивидуальное с вашей стороны предложение Змінено 27 грудня 2018 користувачем Ptenec Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності Добавление функционала в OpenCart 3.0 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
allcoments Опубліковано: 27 грудня 2018 Автор Share Опубліковано: 27 грудня 2018 3 минуты назад, Ptenec сказал: поищите модуль на форуме либо закажите с нуля Ну я как и хотел что бы мне может кто написал, а я заплатил бы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 14 минут назад, Ptenec сказал: и для каждой категории(товар) она своя? и в чем отличия? вопрос к т.с Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 1 минуту назад, allcoments сказал: Ну я как и хотел что бы мне может кто написал, для этого нужно 24 минуты назад, allcoments сказал: могу и буквами даже с картинками и 4 минуты назад, fanatic сказал: как можно подробней Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ptenec Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 (змінено) 4 минуты назад, allcoments сказал: Ну я как и хотел что бы мне может кто написал, а я заплатил бы. если не нашли что искали напишите тз! и тут найдутся те кто вам это реализует! тока по финансам будьте готовы на затраты! ибо это индивидуальное с вашей стороны предложение Змінено 27 грудня 2018 користувачем Ptenec Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності Добавление функционала в OpenCart 3.0
fanatic Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 1 минуту назад, allcoments сказал: Ну я как и хотел что бы мне может кто написал, для этого нужно 24 минуты назад, allcoments сказал: могу и буквами даже с картинками и 4 минуты назад, fanatic сказал: как можно подробней Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ptenec Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 (змінено) 4 минуты назад, allcoments сказал: Ну я как и хотел что бы мне может кто написал, а я заплатил бы. если не нашли что искали напишите тз! и тут найдутся те кто вам это реализует! тока по финансам будьте готовы на затраты! ибо это индивидуальное с вашей стороны предложение Змінено 27 грудня 2018 користувачем Ptenec Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Ptenec Опубліковано: 27 грудня 2018 Share Опубліковано: 27 грудня 2018 (змінено) 4 минуты назад, allcoments сказал: Ну я как и хотел что бы мне может кто написал, а я заплатил бы. если не нашли что искали напишите тз! и тут найдутся те кто вам это реализует! тока по финансам будьте готовы на затраты! ибо это индивидуальное с вашей стороны предложение Змінено 27 грудня 2018 користувачем Ptenec Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts