Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Ошибка import export - 502 Bad Gateway


serj1983

Recommended Posts

Как исправить, чтобы нормально работал импорт экспорт? при импорте файла более ~800 кб, вываливается ошибка 502 Bad Gateway. В переписке с провайдером, он сослался на текст в договоре:

"Запрещается использование процессами Заказчика процессоров сервера Исполнителя более 60% в течение 5 секунд и более 10% в течение 25 секунд, а так же использование процессами более 60 секунд процессорного времени на тарифах виртуального хостинга и более 300 секунд на тарифах VIP хостинга. В случае превышения данного лимита процесс автоматически завершается"

В моём случае при импорте данных процесс использует более 50% CPU более 5 секунд. Как сделать, чтобы он нормально потреблял CPU, но в течение большего времени?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Наверное, тут два варианта:

- Сменить провайдера

- Или купить более гибкий модуль для импорта/эскпорта данных. Бесплатный через csv работает шустро, в отличие от импорта в экзель.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.