Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Замена THICKBOX (порт модуля MAGICK ZOOM) от престы от пре

IceCOOL

Recommended Posts

Долго изучал Престашоп и опенкарт. Не мог выбрать, какой лучше. Кручу оба.... Что то нравится в одном, а то-то в другом.Дело каждого , на чем остановиться. Однако взять что-то, что нравится у одного движка и прикрутить к другому было бы замечательно. Так можно сделать достойную сборку.

Так вот, у престы есть модуль MAgick Zoom, который позволяет на странице с товаром, ( водишь по картинке, а там увеличение ), а если есть доп картинки, то они меняются с главной по наведению мышки или по клику. Стандартный Thickbox в опенкарте мне кажется слишком уж простым. я решил прикрутить MAgick Zoom к опенкарту. Мне не хотелось отдавать деньги за http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=617&path=5&page=10 <- похожий модуль, но платный и похуже, чем у меня получилось.

Скрины прикладываю. Очень красиво. Доп картинки как я уже и говорил меняются по наведению мышки и появляются на месте главной.

Интересно как это реализовать? пишите сюда!

post-913-1293741792,0449_thumb.png

post-913-1293741792,0687_thumb.png

post-913-1293741792,0823_thumb.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 2 weeks later...
  • 5 months later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.