Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Установка и настройка модулей доставки СДЭК, оплаты Тинькофф и корзины Simple

Recommended Posts

Друзья, прошу помощи!  Магазин на ocStore 2.1.0.2.1 Я в программировании совсем не разбираюсь, и работаю только по инструкциям. А здесь такая ситуация.

Клиентка хочет оплату принимать только через сервис Тинькофф, и интегрировать со службой доставки СДЭК, и дизайн корзины поменять. Я установила корзину Simple и модуль доставки СДЭК (еще не донастроила). И поставила модуль оплаты Тинькофф, из-за которого на мой взгляд и все проблемы. В общем все это друг с другом конфликтует и не хочет работать. Служба поддержки Тинькофф никак все это не комментирует. Кто сможет помочь настроить корзину со всем этим добром и за сколько? 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.