Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

1c интеграция c ос 2.3


noreset

Recommended Posts

Всем привет. Нужна интеграция с 1С. Модули я находил, но по ним что то я не пойму, они решат мою задачу или нет. Вот что требуется:

"1с-ка должна сама интегрироваться с сайтом, и сайт должен (например, 1 раз в день), понимать, что изменилось в 1с за прошедший период, и изменять те товары, которые изменились в 1С, добавлять новые из 1С, удалять те, которые в 1С удалены."

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


21 минуту назад, noreset сказал:

И вообще, нужен ли этот модуль для OC? Может лучше найти модуль для 1С? А там идет уже синхронизация с MySQL. Как думаете? 

Альтернатива есть всегда, один из вариантов, что вы потеряете сон, будете постоянно думать про обмен, все будет работать через одно место) 

Я на этом модуле, который был по ссылке более 10 магазов сделал, проблем нет, плюс свой магазин работает, полная интеграция с 1С. 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.