Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Не отображается баннер на всех iPhone

Rain68sky

Recommended Posts

Доброго дня, помогите разобраться не могу найти причину, на сайте https://buy-postel.ru, на главной странице есть баннер, который реализован с помощью модуля, который изначально был в теме, назевается TM Parallax, простейший модуль вывода изображения с текстом. Все работает отлично, кроме одного момента, картинка баннера не отображается с устройств iPhone, вместо картинки там серый фон. При этом с айндройд устройств или если с браузера на компе смотреть то все отлично, даже если использовать сайты проверки адаптивности сайта. Кто может помочь с этим вопросом? 

во вложение скрин с айфона и типа с андройд

iPhone 6.jpg

android или десктоп.PNG

Змінено користувачем Rain68sky
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

А модуль на айфонах вообще работает?

Посмотрел сайт, как вариант адрес картинки можно прописать прям в коде, либо в CSS

Змінено користувачем Sven
Надіслати

7 минут назад, Rain68sky сказал:

Да, текст то отображается

Я про JS. Попробуйте вариант, что я написал.

Если код не работает на айфоне - картинка будет на месте оставаться т.е. паралакса не будет

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.