Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

umgold

Новачок
  
  • Публікації

    13
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

439 переглядів профілю

umgold's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Collaborator
  • One Month Later
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • First Post

Recent Badges

3

Репутація

  1. Чи є якийсь модуль на форумі, щоб змінювати ціни при оформленні заказу, не змінюючи іх в базі даних?
  2. На картинці все шо я зміг найти по цей темі. А мене цікавить чи можна удаляти додаткові фото у товарів? Зараз удалити массово додаткові фото не вдається. А якщо ще додати фото, то попереднє залишається в карточці товару. Проблема в тому, як массово видалити непотріб з додаткових фото?
  3. Можно ли массово заменять или удалять дополнительные фото у товаров? https://prnt.sc/7Y7N_7ljD3cb
  4. Можно ли массово заменять или удалять дополнительные фото у товаров? https://prnt.sc/7Y7N_7ljD3cb
  5. Можно ли массово добавлять или удалять фото у нескольких товаров? https://prnt.sc/7Y7N_7ljD3cb
    Модуль БОМБА! Ми застосували модуль, при переході з підсанкційного Бітрікс до Украіномовноі версіі OcStore. Звикли до постійних проблем в імпорті там. Наша карточка товара дуже складна(купа атрибутів). Хвилювались шо модуль не впорається. Марно! Модуль переміг! Ще і на хостінгу за 150грн в місяць.Рахує швидко. І не слухайте шо модуль складний. До нього купа відеоінструкцій та найширший мануал на форумі(написаний руками а не ШІ), де розписана кожна дія. Але якщо вам, як і мені важко читати і слухати, то на допомогу прийде розробник. Відгукується майже 24/7 і терпяче консультує, ще й допомагає в налаштуваннях під ваши потреби.Таке враження, що окрім Ваших проблем, йому нема чим займатись. Після зустрічи з таким продуктом та сервісом, виникає одна думка. Я горд, що я Ураїнець!
  6. Модуль БОМБА! Ми застосували модуль, при переході з підсанкційного Бітрікс до Украіномовноі версіі OcStore. Звикли до постійних проблем в імпорті там. Наша карточка товара дуже складна(купа атрибутів). Хвилювались шо модуль не впорається. Марно! Модуль переміг! Ще і на хостінгу за 150грн в місяць.Рахує швидко. І не слухайте шо модуль складний. До нього купа відеоінструкцій та найширший мануал на форумі(написаний руками а не ШІ), де розписана кожна дія. Але якщо вам, як і мені важко читати і слухати, то на допомогу прийде розробник. Відгукується майже 24/7 і терпляче консультує, ще й допомагає в налаштуваннях під ваши потреби.Таке враження, що окрім Ваших проблем, йому нема чим займатись. Після зустрічи з таким продуктом та сервісом, виникає одна думка. Я горд, що я Ураїнець!
  7. Модуль БОМБА! Ми застосували модуль, при переході з підсанкційного Бітрікс до Украіномовноі версіі OcStore. Звикли до постійних проблем в імпорті там. Наша карточка товара дуже складна(купа атрибутів). Хвилювались шо модуль не впорається. Марно! Модуль переміг! Ще і на хостінгу за 150грн в місяць.Рахує швидко. І не слухайте шо модуль складний. До нього купа відеоінструкцій та найширший мануал на форумі(написаний руками а не ШІ), де розписана кожна дія. Але якщо вам, як і мені важко читати і слухати, то на допомогу прийде розробник. Відгукується майже 24/7 і терпяче консультує, ще й допомагає в налаштуваннях під ваши потреби.Таке враження, що окрім Ваших проблем, йому нема чим займатись. Після зустрічи з таким продуктом та сервісом, виникає одна думка. Я горд, що я Ураїнець!
  8. Чи може модуль пакетом замінити текст в створених атрибутах до товарів. Після импорту товарів залився русский текст в Украінський. Як можна виправити?
  9. Помогите выставить настройки для такой задачи. В магазине 3 языка. По умолчанию выставлена Українська. УРЛы должны быть: 1. Украінська -https://мойсайт/наименованиетовара 2. English- https://мойсайт/наименованиетовара/en 3. Русский- https://мойсайт/наименованиетовара/ru 4.Язык источника для генератора: Украінська 4.Язык для url: English
  10. Здравствуйте! Помогите разобраться с настройкой почты. Сейчас почта управляется через панель администратора на Google Workspace. Cоздан почтовый ящик [email protected] Переношу сайт со старого движка Битрикс на Опенкарт Планирую три языка и три поддомена -moysite.ua/ua -moysite.ua/en -moysite.ua/ru Хочу выставить такие настройки почты: Протокол: SMTP Параметри функції mail: ПОРОЖНЯ SMTP хост: ssl://smtp.moysite.ua SMTP логін: [email protected]; SMTP пароль: создаю 16-значний пароль приложения, попередньо включаю двухэтапную аутентификацию в аккаунте Google? SMTP порт: 465 SMTP тайм-аут: 5 Чи вірно я все роблю? Чи буде працювати така схема, щоб пользователь отримував відповідь на своі листи?
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.