Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

yobao

Новачок
  
  • Публікації

    15
  • З нами

  • Відвідування

Про yobao

  • День народження 26.05.94

Інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Місто:
    Київ

Відвідувачі профілю

511 перегляд профілю

yobao's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Collaborator
  • One Year In
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Репутація

  1. Розібрався. Після встановлення деяких модулів header.php переїхав з дефолтного контролера в модифікатори. І звісно, що файл scss.inc.php сам по собі слідом не піде. Шаблон працює так, що цей файл повинен бути в теці common разом з header.php , навіть написати шлях вручну не допомагає. Саме такої причини цієї помилки не знаходив, можливо комусь допоможе
  2. Вітаю. Почну з головного, так, це шаблон від індуса з Templatemonster, але шаблон ну дуже сподобався. Проблема в тому, що після збереження налаштувань шаблону (навіть якщо нічого не редагувати) одразу ця помилка: Що було зроблено за два дні: 1. Перевірені права на файли та наявність в директоріях, файл копіював в корінь, vender, інші теки. 2. Включений SASS ніяк не впливає на помилку. 3. Файл не зникає. 4. В config.php все шляхи вірні. 5. Пробував різні версії PHP, не дає жодного результату. 6. Прописував в header.php: Теж не дало результату. Можливо ще щось упустив, але ідей більше немає, що можна зробити. Єдине, що допомагає коли ця помилка є - відновлення бекапу бази даних до моменту збереження налаштувань.
  3. Вітаю. Чи можливо в Opencart зробити сторінку 403 з власним дизайном, чи хоча б відредагувати текст? Інформації про це дуже мало, а те, що пропонує хостинг (через .htaccess, додавши ErrorDocument 403 /403.html і створивши файл) на жаль не працює.
  4. Дуже хочемо зробити систему досягнень на сайті як доповнення до бонусної системи. Логіка дуже проста - є умова для виконання, зареєстрований покупець ЇЇ виконує (зроби 10 замовлень, на суму і т.д.) і в разі виконання людина отримує нагороду (наприклад промокод чи щось інше). Можливо існує недоброблений плагін чи щось подібне, щоб хоча б підглянути логіку виконання та принцип роботи, а потім вже ручками довести до більш-менш нормального стану.
  5. Це проблема Дуже багато різних коробок та пакувань. Бачу що в модулі є заготовлений список пакувань від НП з параметрами. Він тягнеться за допомогою API чи заготовлений десь в файлах плагіну? Якщо локальний, то краще один раз витратити час та створити свої.
  6. Наверно дело в шаблоне, но всё, чего я этим добиваюсь - картинка первого товара не прогружается (достаточно добавления 'quantity' => $result['quantity'] ) а все остальные окрашивает в серый, даже если в наличии
  7. Вітаю! Через те, що багато хто гуглить російською, втрачаємо певний трафік. Хочу додати ру мову на сайт через префікс, але зробити так, щоб людина яка гуглила російською автоматично потрапляла на українську версію сторінки. Типу редиректу. По своєму досвіду, підкажіть, як до цього відноситься гугл? Може бути таке, він врахує українське посилання як "сторінку з переспрямуванням" і занизить рейтинг при пошуку? Чи він буде просто ігнорувати сторінки з /ru ?
  8. Як виявилося, проблеми дійсно в хостингу. Не один негативний відгук знайшов на хостинг, що за останній місяць деактивуються позиції в мерчанті та сайти підлагують
  9. В мене теж такі були думки, але хостинг "Україна" завжди переводить стрілки на CloudFlare, коли з'являються ці проблеми, коли б я їм не писав Був момент, що злетіли майже 5 позицій і сайт суттєво підлагував, і іноді вибивало помилку 502. CF зазначає, що проблема в сервері, підтримка хостингу каже, що проблема в CloudFlare. Сьогодні нарешті зміг активувати позиції, які злетіли. Довелося разів 7-8 за ці дні перезберігати)
  10. Добрый день. Один-два раза месяц в Google Merchant слетают несколько товаров по причине "Код ответа HTTP 5xx". Выбор абсолютно рандомный, но обычно это относительно кликабельные товары. В логах пусто, если в момент отключения товара просканировать страницу в Search Console, проблем с ней нет. Если задублировать товар с этой же ссылкой в Merchant Center, он так же проходит проверку довольно быстро и все работает. Решал постоянно проблему простым пересохранением товара, на 3-4 раз товар снова активировался, либо на следующий день. Сегодня снова словил проблему и слетело с показа два товара, ссылка на один из них - перейти. Переживаю что гугл не просто так скидывает позиции и клиенты могут на самом деле ловить проблемы с доступом. Может ли быть виновником Cloudflare? Так же на сайте включен HSTS. Начались ли проблемы конкретно после его включения, пока сказать не могу.
  11. Дякую Вам за відповідь. Я відштовхувався від параметрів що задані автором шаблону, вони дісно по замовчуванню вже є неправильними. Поставив 329х329 і проблеми в категорії зникли) Єдине, як Ви подивились точні разміри блоку зображення?) В WebTools щось не знайду
  12. Добрый день. Никак не могу побороть проблему "Правильно виберіть розмір зображень" из-за которой увеличивается FCP и LCP показатели. Все изображения переведены в webp, сжаты, прописана высота и ширина для всех изображений. Lazy только усугубляет ситуацию, докидывая по одной секунде при тесте. Размеры которые гугл начинают устраивать - 200px и ниже В чем может быть проблема?) Страница для примера: https://wei-mao.com.ua/lokshyna/shvydka/

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.