Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

IvanZaichenko

Новачок
  
  • Публікації

    3
  • З нами

  • Відвідування

IvanZaichenko's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Month Later
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Week One Done

Recent Badges

1

Репутація

  1. Дякую @wesskie за допомогу по аналітиці сайту та за пропозиції шодо вирішення проблем)
  2. 1. Так головна мета була щоб основною стала україномовна сторінка без префіксу. Але я це якось так зробив шо зламав посилання на старі qr коди на друкованих матеріалах. 2. Сайт ми замовляли на стороні, і нам "продали" шаблон як офіційно куплений. ми це ніяк не перевіряли. допускаю що може бути піратка. 6. Так по опису все зрозуміло, але після налаштування через TOR або приватне вікно браузера все одно відкривало російську версію. Я хотіб би замовити налаштування модуля) Сьогодні придбаю опцію. Дякую за відповіді!@PaulKravchenko @markimax
  3. Добрий день! Допоможіть з парою проблем будь-ласка) Був встановлений звичайний безкоштовний плагін для української мови. Придбав модуль мультимови, зробив налаштування по документації через адмінку, наче все працювало АЛЕ було декілька незначних проблем і одна велика. У нас є багато qr кодів на сторінки в каталогах і документаціях до товару, і при розділенні на укр/рос мови всі qr коди злетіли через префікс ru (що логічно, це розумію). Прошу підказати по цьому питанню та інших: 1. Чи можливо щоб українська версія сайту стала без префіксу основною? Щоб "старі" посилання працювали. 2. Не до кінця розумію як повинен працювати модуль, коли на якомусь товарі переключається мова - при переключенні зараз на деяких сторінках видає "ЗАПИТУВАНА СТОРІНКА НЕ ЗНАЙДЕНА!". Треба повертатись на головну і через каталог товару знову знаходити товар. 3. Чи можливо автоматично продублювати назву посилання товару щоб просто добавився префікс "uk" а в посиланні залишилась транслітерація назви? Бо зараз посилання на українській версії виглядають так сайт.ком/uk/index.php?route=product/product&path=137&product_id=571 4. Як модуль впливає на пошуковий індекс якщо змінюються посилання? 5. На деяких сторінках закладка "мова" зверху пливе на "другий" ряд після "порівняння" "особистого кабінету" та інших, як це можно налаштувати? 6. При відкритті сайту перша мова - російська, хоча в налаштуваннях "Главный язык - отключенно" на російський вкладці та ввімкнено на українській. 7. При переході на українську пропадає розділ з новинами та статями з головної сторінки. Дякую за ваш час) P.S. при спробі повернутися до стандартних налаштувань при виявленні проблеми з qr кодами закладка з кнопкою зміни мов пропала взагалі. Вирішив видалити модуль та встановити заново і це поклало весь сайт і адмінку( Провозився цілий день щоб його повернути до життя, встановив модуль заново і поки не чіпаю)
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.