Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

plastiplussale

Новачок
  
  • Публікації

    11
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

plastiplussale's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter
  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • One Year In
  • Dedicated Rare

Recent Badges

4

Репутація

  1. Добрий день! В аналітиці з явився банер з наступним текстом При натисканні керування данними, відкривається шторка з тегом відстеження та двома попередженннями Хто стикався? Та наскількі ці "сигнали" обов язкові? Політика куккі є на сайті, але про те що вона є гугл ніяк не повідомляється, я так розумію тепер вони хочуть знати які користувачі погодилися з політикою?
  2. Добрий день! А як відбувається налаштування для гуглтега про наявність умов, це можливо?
    Рекомендую автора до співпраці. Модуль використовуємо вже 2 роки, питань не виникало, купили ліцензію бо був як виявилося варез.
    Гарний додаток який дійсно рорзширює можливості, статті стали нормально потрапляти у індекс. Автор завжди на зв язку, техпідтримка на професійному рівні.
    Якщо ви хочете гарні сніпети та підвищення органіки, цей модуль обов язково повинен бути. Як виявилося у нас був встановлений варез, тому придбали ліцензійний додаток, одразу помилки та задвоєння у розмітці зникли.
    Гарний додаток, виконує свої функції на 100%
    По установці та налаштуванню питань не виникло, Гарний додаток, та реалізовано все доволі зрозуміло.
    Гарний додаток, вирішує проблеми з "проскановано, але не проіндексовано" та "знайдена, не проіндексована", тепер звідти можна по 200 адресів відправляти на переобхід. Відчутний приріст у індексі вже через три дні. Якщо ви не дуже товарищуєте з технічною частиною, краще брати з опцією налаштування.
  3. Доброго дня! Є кілька питань. 1) Модуль відправляє сторінки тільки при діях навпроти яких стоять галочки? Тобто після встановлення він не починає автоматом слати сторінки які не були змінені? 2) У списку адресів для відправки з являються адреса які були вже відправлені, чи це запланована відправка (якщо зі статусом update)? Заздалегідь дякую за відповіді!
    З модулем JetCache всі проблеми, що впливали на оцінку швидкості сторінки (pagespeed), були вирішені. Продуктивність на мобільних пристроях залишається на рівні не менше 98, а на комп'ютерах – 100. Замовив модуль з налаштуваннями під pagespeed, і процес встановлення та налаштування пройшов дуже швидко. Буквально за кілька годин всі тести показали позитивні результати. Автор пояснив, як робити резервні копії налаштувань і надав допомогу з дрібними проблемами, пов'язаними зі сторонніми модулями, виправив неправильне відновлення нами сайту з резервної копії. Професіоналізм та якість підтримки на дуже високому рівні! Рекомендую співпрацю!
  4. Добрый день! В списке товаров после смены значения атрибутов не происходит сохранение нового выбраного атрибута в профиле товара. После обновления все исчезает. При чем. если перейти в карточку товара и добавить атрибут там все меняется. Возможно не хватает каких то прав?
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.