Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

OcEx

Користувачі
  • Публікації

    175
  • З нами

  • Відвідування

Технічна підтримка

  • Робочі дні
    Пн
    Вт
    Ср
    Чт
    Пт
  • Вихідні дні
    Сб
    Вс
  • Робочий час
    8:00-19:00
  • Статус
    Работаю

Інформація

  • Стать
    Мужчина

Відвідувачі профілю

13 897 переглядів профілю

OcEx's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Reacting Well Rare
  • One Year In
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

73

Репутація

  1. Швидше за все, у вас не вдасться імпортувати з іншого модуля в цей, оскільки колонки в базі даних можуть бути різні. Тест модуля не надається
  2. Будь ласка, напишіть мені в особисті повідомлення, з доступом до вашого сайту. Допоможу вирішити вашу проблему
  3. @Vlad_95 Саме з розмірами не можна. Можна вибрати один із зв'язаних товарів як основний і відображатиметься лише він, і на ньому можна буде перемикатися за розмірами.
  4. @annnn Да модуль OAP PRO - MULTI AJAX позволит связать товары между собой и отобразить их как опции на странице товара и категории. Так же можно устанавливать свои картинки если тип изображение "Изображение товара". Можно посмотреть демо сайт.
  5. HTML розмітка знаходиться всередині модуля, ви можете доопрацювати файл, щоб виглядав як ви хочете. Окремої сторінки для налаштування стилю або розташування в листі немає.
  6. Версія 1.8.0 - Додано налаштування стилів для елементів модуля, кольору, обведення, фону, тексту - Додано функціонал автоматичного зв'язування за безліччю параметрів таких як: Назва, модель, SKU, UPC, EAN, JAN, ISBN, MPN, в частині назви, категорії, виробникам, характеристикам, які будуть використовуватися для зв'язування. - Доопрацьований мульти AJAX для категорії та сторінки товару (Підвантажується, інформація про товар, хлібні крихти, відгуки, питання. Робочі кнопки з правильним товаром, абсолютно все) - Додано мікророзмітку для групи товарів Shema.org відповідно до правил гугл. - Додано Canonical для груп товарів. Основний чи перший товар із групи товарів буде основним для пошукових систем. Інші товари будуть варіантами)
  7. Версія 1.8.0 - Додано налаштування стилів для елементів модуля, кольору, обведення, фону, тексту - Додано функціонал автоматичного зв'язування за безліччю параметрів таких як: Назва, модель, SKU, UPC, EAN, JAN, ISBN, MPN, в частині назви, категорії, виробникам, характеристикам, які будуть використовуватися для зв'язування. - Доопрацьований мульти AJAX для категорії та сторінки товару (Підвантажується, інформація про товар, хлібні крихти, відгуки, питання. Робочі кнопки з правильним товаром, абсолютно все) - Додано мікророзмітку для групи товарів Shema.org відповідно до правил гугл. - Додано Canonical для груп товарів. Основний чи перший товар із групи товарів буде основним для пошукових систем. Інші товари будуть варіантами)
  8. @kraovskiy Добрий день. По модулю з групи товарів і саме щодо завантаження варіантів товарів по ajax. Проблематика в тому, що на сторінці товару в шаблоні прописані скріпти і вони обробляються одноразово при завантаження сторінки і проблематика в тому, що ці скріпти ще необхідно перезапускати, коли замінюється контент. Ця проблема може бути у будь-якому модулі AJAX і її потрібно доопрацьовувати під Deals. Зараз доопрацьовуємо для сторінки категорії та випускаємо оновлення для Deals.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.