Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

AlexMax13

Користувачі
  
  • Публікації

    682
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача AlexMax13

  1. Возможно ситуация банальная но многим известная. Есть на сайте банер. Его высота и ширина может менятся в зависимости от ширины страницы. Стандартная ситуация на любом сайте. Но у гугла есть Cumulative Layout Shift, показатель смещения шаблона. Так вот, гугл требует задавать высоту этого фото изначально, чтобы контент не смещался по мере появления банера. Но как я могу задать точную высоту, если она может быть разной для разных устройств? Будет либо растянуто либо сжато по высоте. Есть ли какой то правильный метод решения этой проблемы?
  2. @chukcha дякую, попробую. як перевірю - відпишусь)
  3. а де такий модуль взяти? в основному вони працюють тільки з фотографіями товарів. А з логотипом, фото у підвалі чи в модулі html не працюють(
  4. Есть ли решение заставить стандартный файловый менеджер загружать фото в webp на ocstore 3.0.2.0? и не получать такое? https://prnt.sc/AG3_JpESHBKV
  5. Есть такое https://prnt.sc/P9YmeDW0AWoq Но эта статистика за час или более. А как можно уменьшить актуальное время до 10 минут?
  6. Дійсно, поставив ось цей модуль і все добре https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=16023
  7. Дивно, такої опції немає навіть у стандартному опенкарті https://prnt.sc/_4www7KNXdu_ можливо у вас стоїть якийсь модуль?
  8. Здравствуйте. Переехали на Европейский хостинг. Но вместо украинского времени теперь идет на -3 часа. Т.е. время заказа и прочего в 15:00 показывает что заказ был сделан в 12:00 На сервере есть настройка https://prnt.sc/Dx2AO7xcWClQ По умолчанию там стояло просто UTC без +3 Как правильно прописать чтобы показывало текущее время в Украине?
  9. @Exploits (( Ну в любому випадку дякую за відповіді, було цікаво перевірити теорію.
  10. Це по ходу персональний код тільки для вас... Але дякую.
  11. Та автор каже, що десь є купони на сайті і їх не важко знайти) ось стало цікаво. Трохи заграла єврейська сторона😁
  12. Вітаю) Ходять слухи, що є якісь купони які дають знижку при покупці модулів тут на сайті. Поділіться будь ласка =D
  13. @Etegro да. спасибо, только что посмотрел. Отписал автору на счет актуальности, так как модуль давно вышел.
  14. Здравствуйте. Кто то работал с этими ребятами? https://westernbid.com/ Как вы настраивали оплату от них? Присылают вот это https://docs.google.com/document/d/1ntXRhK96TQeQIV_Hig5P4ghHqO59F4tDembjF08gUd0/edit#heading=h.akavwc399vp9 А также логин и пароль. Кто то знает как с этим разобратся? На сайте есть и другие способы оплаты, не хотелось бы нарушать баланс.
    Модуль - бомба! Налаштувань більше, аніж на космічній станції. Якщо вагаєтесь брати чи ні - повірте, він вам заощадить набагато більше часу та сил. Автор ввічливий, завжди на зв'язку і радий допомогти. Я вважаю, що такі модулі повинні бути невід'ємною частиною вашого магазину, особливо коли у ньому багато товарів. Ну і ви націлені на те, щоб займатись питаннями свого бізнесу, а не ручними нескінченими правками.
  15. Есть ли какой то хороший модуль оплаты через PayPal? Мерчант аккаунт и секрет кей уже есть от фирмы. только модуль надо. спасибо

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.