Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

politex3

Новачок
  
  • Публікації

    3
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

politex3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Репутація

  1. Прошу помочь с одной проблемой Фильтр выдает мне такой диапазон хотя должен вот такой в атрибутах нет ничего лишнего только цифры от 0 до 16 тыс Как исправить?
  2. Здравствуйте, у меня проблема пропала кнопка купить и вообще правый блок. В файле на сервере в строке 830 стоит fix_right_block{display:block !important} но при просмотре кода элемента код выглядит так <div class="right-block col-xs-12 col-md-3" style="display: none !important;"> <div id="fix_right_block" style="display: none !important; height: 0px;" class="fix_true"> И для того чтобы блок был виден нормально приходится редактировать его размер padding 300х200 подскажите в каком каталоге искать файл для редактирования этого окна и как починить правый блок.
  3. 1. Зайдите в папку с вашей версией OpenCart, ocStore, OCSHOP или OPENCART.PRO, зайдите в папку upload. Выделите все и скопируйте в корень сайта, с заменой. (Корень сайта - это то место, где видно папку admin. Если папка admin переименована, переименуйте ее назад в admin, на время установки модуля. Не копируйте папку admin внутрь admin!) 2. Установите права 755 или 777 папкам: - для OpenCart 1.5.х.х admin/uploads, image/data/temp, image/data/photo, image/data/description и image/data/attribute - для OpenCart 2.x.x.x admin/uploads, image/catalog/temp, image/catalog/photo, image/catalog/description и image/catalog/attribute 3. Введите в адресной строке браузера: ваш_сайт/install.php и нажмите Enter. далее ничего не происходит сайт ваш_сайт/install.php не загружается

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.