Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

vaka05

Новачок
  
  • Публікації

    2
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача vaka05

  1. В итоге прописал вместо якоря onclick="Function_openmodal();" И в js добавил изменение свойств css для появления модального окна: function Function_openmodal(){ var om = document.getElementById("open_modal"); om.style.cssText="opacity:1; pointer-events:auto;";} Теперь работает, спасибо за ответы.
  2. Добрый день, подскажите, пытаюсь создать всплывающее окно, которое открывается по ссылке вида <a href="#open_modal"> Открыть окно </a>. Ссылку вставил в header.tpl, скрипт, вызывающий окно - в footer.tpl. На главной всё работает как надо, но при переходе с других страниц перекидывает на главную и там открывается модальное окно. Причем, если в адресной строке на любой странице приписать #open_modal, то открывается всё как надо - на этой же странице! Подскажите, как можно исправить?
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.