Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Petter

Новачок
  
  • Публікації

    4
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Petter

    Модуль дуже зручний у користуванні. Обов'язково рекомендую тим, у кого є необхідність вносити товар на сайт з різними валютами . Автору окремий РЕСПЕКТ ! Успіхів та процвітання вашим проектам .
    Шаблон дійсно чудовий - все СУПЕР ! Встановив без жодних проблем. Автор швидко відповідає і допомагає при потребі . Дуже задоволений людським ставленям розробника до покупця, як на мене, це важливо ! Однозначно РЕКОМЕНДУЮ !!! Успіхів у розвитку проекту !
  1. Доброго дня. Сподобався ваш шаблон. Підкажіть які будуть оновлення за функціоналом шаблону ? Ще запитання, чи можливо поспілкуватись з автором по телефону ?
    Приєднуюсь до всіх відгуків на адресу автора. Дійсно швидка та професійна робота !!! Автор ЗАВЖДИ на контакті !!! Допоміг у багатьох речах пов'язаних з роботою сайту !!! Приємна та відповідальна людина. Автору великий РЕСПЕКТ!!! Усім раджу !!! Дякую! Сайт: https://petter.com.ua/
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.