Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

xelloss

Новачок
  
  • Публікації

    2
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача xelloss

  1. внимательнее изучив проблему, вношу коррективы. 1) Это не проблема ocStore. По факту, у OpenCart - тоже самое поведение. 2) Пройдя верификацию рекапчи один раз, OpenCart (и ocStore) более не проверяет её в пределах пользовательской сессии. При этом продолжает выводить виджет "Я не робот".
  2. Добого времени суток! Столкнулся с проблемой, не работает рекапча гугла "из коробки" версия ocStore-2.3.0.2.2 К примеру, при отправке отзыва о товаре, сама капча выводится, но форма отрабатывает и отзыв создается вне зависимости от того нажал пользователь кнопку "я не робот" или нет. Тестировалось на чистом магазине, без модов. На стоковом opencart 2.3.0.2 проблема отсутствует, проблема обнаружена именно на ocStore.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.