Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

lol

Новачок
  
  • Публікації

    4
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача lol

  1. Можно как то получить измененные к ocStore 2.1.0.2.1 файлы? А то в шаблоне производились изменения боюсь их потерять (
  2. Использую тему Baseсart (цвет. схему journal), после обновления на 2.1.0.2.1 появились проблемы и ошибки от файла /public_html/opencart/catalog/view/theme/basecart/template/common/header.tpl Цветовые схемы не желают переключаться в админке. Поправил руками (но коряво): <?php $theme = "basecart_module_themejournal"; if ($theme == "basecart_module_themejournal") { include "catalog/view/theme/basecart/css/bootswatch/journal.tpl"; } ?> и <?php $nav = "basecart_module_navinverse"; if ($nav == "basecart_module_navinverse") { ?> Может хоть кому то поможет, но продолжаю ждать и надеяться на то, что автор не забросит свое творение ;)
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.