Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

igor2363

Новачок
  
  • Публікації

    2
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача igor2363

  1. Здравствуйте, с наступившими и наступающими праздниками. Спасибо за ответ. Изменения надо вносить в файле header.tpl путь к файлу: catalog\view\theme\Ваш_Шаблон\template\common\header.tpl чтоб изменить цвет необходимо изменить код цвета вот здесь (выделил красным и жирным): #menu > ul > li:hover > a { background: #DA5E11; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; -khtml-border-radius: 5px;border-radius: 5px; } Почему меняется строка #menu и т.д. это также необходимо менять.
  2. Здравствуйте. Как изменить цвет выпадающих окон из меню и подсветку подкатегорий при наведении мышки. Ссылка на магазин http://www.detskajamoda.com.ua/index.php?route=common/home Заранее спасибо за помощь.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.