Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Leon1355207

Новачок
  
  • Публікації

    34
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

1 551 перегляд профілю

Leon1355207's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

10

Репутація

  1. Виправив ситуацію з Києвом. Просто приберіть поле Область. Пошук міста працює без обов'язкової області. ТТН також створюється з пустим поле області. так що модуль працює на відмінно.
    Модуль зняв купу рутини з фіскалізацією. Працює ідеально. Автор завжди на зв'язку і доробив швидко мої побажання. Дякую за автоматизацію.
  2. Вітаю, шановні. Хтось вирішив ситуацію з Києвом? На рахунок не відображаються ттн: Пошукайте в цій темі варіант зі зміною порядка сортування ттн Укрпошти. За замовчуванням вони фільтруються по номеру ттн. Але ттн через кабінет Укрпошти і через API мають різні номери. Тому мої ттн з апі були аж на 5 сторінці. Змінив код в файлі модуля - фільтрація йде по номеру замовлення. А ось як Київ запхати в Київську область не знайшов Буду вдячний за допомогу.
  3. Автор оперативно вирішив моє побажання. Зараз працює все максимально ідеально. Дякую за оперативність та за автоматизацію)
  4. пройшло 11 років, а проблема та сама
  5. Доброго дня. Користуюся модулем, дуже зручно. У мене дуже мало повернень, і я фіскалізую всі замовлення. Ті що повертаються - я їх не вирахововую з обороту річного. налаштував фільтра як вказано на картинці. Хотілося б бачити в пункту 3.2 Статус замовлення - "Будь який". Бо маю ситуацію: людина купила що хотіла. Статус замовлення - "Ожидание". Йому приходить смс автоматична - "дякую за замовлення №.... ". в мене виникає бажання щось змінити в товарі: варіант доставки, товар для таких випадків міняю статус на "Замовлення змінено". (щоб не приходило повторне смс. і модуль вже не бачить замовлення для фіскалізації. У мене 2 варіанта: або міняти налаштування фільтрів в модулі для цього пункта, або змінювати замовлення зі збереженим статусом "Ожидание" (у другому випадку прийде повторне смс "дякую за замовлення №...". я розумію, що цей пункт доданий для автоматичної фіскалізації по cron завданню. Але якби був пункт "Будь яке" - було б просто огонь)
  6. Я сьогодні поставив. його треба дороблять. в мене не працює вибір відділень та міста.
  7. Сколько себя помню, всегда были холивары про журнал. Юзеры которые не лезут в код - рады, кодеры которые работают с кодом - плюются. Данная тема подходит для магазинов без какого-то уникального функционала. Новая почта, Укр.почта, оплата, корзина - становятся хорошо. дубли страниц побеждаются модулем нормально. из того что становилось с костылями - это кнопка обратного звонка (но в современных реалиях это уже не нужно). урл блога - остался кривой. ХОдил на курсы тестировщика - конечно сайт в плане этом очень плох. Грузиться долго относительно долго, ошибок тьма. Гугл не очень одобрил. Но клиент этого не видит. И клиент на этом шаблоне покупает. Как владелец сайта - я пока доволен. Как админ сайта - я доволен. Но я не кодер. пару лет назад мониторил рынок тем. Для юзера не нашел ничего лучше. возможно ситуация изменилась, и есть достойная замена. Буду очень признателен, если покажете коробочную готовую версию.
  8. Приветсвтую автора. У меня 2 проблемы: 1. При нажатии на "Укрпочта: Список накладных" прогружается секунд 10. и выводит список всех накладных за все время, созданных через данный модуль Хотелось бы не прогружать давние или выводить только нужную группу. Возможно я недонастроил, но не вижу где ограничить список выдачи или его отфильтровать перед выдачей 2. Группа накладных создается, ттн создается, но в личном кабинете Укр. почты нет этих ттн и этой группы. Это у меня баг какой-то, или же функционал модуля/укр.почты не подразумевает синхранизацию отправок между магазином и сайтом Укр.почты.
  9. Приветствую автора) Вопрос в следующем: реализована ли работа с несколькими ключами API от разных кабинетов Новой Почты? (необходимо для оперативной смены отправителя). (обновился до последней версии, но найти не могу)
  10. Ребята, столкнулся с такой проблемой: у всех созданных ТТН запрещен осмотр при получении. Клиенты начали долбить мозг. Вычитал в АПИ, что это зависит от параметра - "checkOn DeliveryAllowed" У клиентов со статусом "INDIVIDUAL" этот параметр по умолчанию "Falce" Вопрос в следующем: как его поменять без изменения статуса клиента?
  11. Добрый день. Можно ли к одной опции назначить несколько фото? как будет вести себя карусель в этом случае?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.