Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

roninzkm

Новачок
  
  • Публікації

    2
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача roninzkm

  1. Может Вы мне поможете. У меня при выборе любой опций всегда активны все остальные, что не правильно. Фильтрую по Опциям (не по Атрибутам). Я так понял у вас было то же самое, что вы обновляли? Заранее спасибо. http://decolte.com.ua/nijnee_belye/classic/bystyi/#category_id=70&page=0&path=59_74_70&sort=p.sort_order&order=ASC&limit=30&min_price=0&max_price=208 ссылка на сайт.
  2. Добрый день. Мы приобрели данный модуль, но возникла такая проблема: перестала работать функция деактивации Опций. То есть раньше при нажатии на галочку становились не активны все опции у которых нет выбранного пункта. А теперь что-то сбилось и активны всегда все опции.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.