Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Bezdyma

Новачок
  
  • Публікації

    4
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Bezdyma

  1. Спасибо за помощь, добил модуль. Пришлось еще таблицу в базе дублировать http://www.bezdyma.ru
  2. Как я и предполагал, он стал вносить изменения в оба модуля featured и featuredCart
  3. А он не будет пересекаться с модулем featured? Заменил, но вылезла новая ошибка Fatal error: Call to undefined method ModelCatalogProduct::addfeaturedCart() in /admin/controller/module/featuredCart.php on line 16 в 16 строке $this->model_catalog_product->addfeaturedCart($this->request->post);
  4. Подскажите пожалуйста, как дублировать модуль? Я скопировал все файлы нужного модуля Featured, переназвав в FeaturedCart Внутри файлов все слова featured, переназвал в featuredCart зашел в админку и установил новый модуль FeaturedCart Но дальше идут ошибки Fatal error: Call to undefined method ModelCatalogProduct::getFeaturedCartProducts() in /admin/controller/module/featuredCart.php on line 128 В 128 строке else { $this->data['product_featuredCart'] = $this->model_catalog_product->getFeaturedCartProducts(); } Подскажите пожалуйста что делать?
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.