Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Espresso.Doktor

Користувачі
  
  • Публікації

    457
  • З нами

  • Відвідування

Коментарі блогу, опубліковані користувачем Espresso.Doktor

    Opencart 5

    В 02.11.2023 в 13:08, Vladzimir сказав:

    Так, вони позбавляють геморою, на старті. Але додають суттєвого геморою при масштабуванні з інтернет-ларька до нормального магазину.

    Краще день втратити, але за годину долітіти (С).

     

    Цілком згідний, але людині яка вчора умовно стояла в ларьку на базарі, це пояснити не можливо у 90%.

    Якщо людина з базару веде облік товару в екселі, то це вже крок у цифрові технології, бо більшість людей не можуть попрощатися зі своїм "базарним записником".

     

    Хоча сам прекрасно розумію, що дуже важко створити одне універсальне рішення для більшості. :oops:

    Так само повна фігня, коли люди ставлять значення, що є в наявності, а по факту нічого немає, і постійно чуєш пару хвилин назад продали, та інші казки.

    • +1 1

    Opencart 5

    В 01.11.2023 в 10:50, Vladzimir сказав:

    А я навпаки вважаю що адмінка опенкарту потрібна тільки для налаштувань магазину. Для всього іншого є спеціалізовані речі, які суттєво розширують можливості ведення контенту/замовлень.

    Наприклад контент ідеально вести в pim-системах які на 164% перекривають усі наявні модулі опенкарту для цього. Аналогічно і щодо crm.

     

    Теж згідний що облік товару, взаєморозрахунки з контагентами має відбуватися в обліковій системі, а не в самому опенкарті.

    Але якщо підходити з точки погляду, що ви вчора торгували на базарі з записником, а потім вирішили освоїти інтернет, то для людини яка починає цей шлях, освоювати кілька програм, а вони ще і платні у своїй більшості, ой як не легко, і у 80% людей скажуть "та нахрен воно надо".

     

    Повинна бути проста система, зі зрозумілим інтерфейсом, де буде зразу все і зразу що потрібно для старту, а не 2-4 окремих софта.

    Бо сьогодні витрати часу на вивчення і освоєння певної кількості програм, дуже сильно загоняє у депресію.

    Тому люди сидять на пром.юа, хорошопі, тільда, і інших конструкторах, які за певну суму за рік часу, позбавляють геморою та економлять час.

    • +1 1

    Opencart 5

    Відносно попиту, немає правильної пропозиції на ринку, немає і попиту.

    Сам продукт і створює бажання його використовувати.

     

    Тут потрібна базова CRM плюс окремо модулі, тобто має бути такий собі конструктор, який коштує адекватних грошей і працює після оновлення.

    Opencart 5

    В 31.10.2023 в 20:35, chukcha сказав:

    Це окрема область.
    При правильних рішеннях, відокремлених від ядра (крім бази) це можна зробити, тільки є питання. наскільки це  затребувано.

     

    Ще трохи треба прикрутити модулів до OpenCart 4, i буде більше розуміння чого бракує для мінімальної CRM. 

     

    У свій час встиг поюзати Бітрікс, так і не зрозумів за що хочуть грошей.

    Постійно потрібно щось виправляти, після оновлення те що працювало, перестає працювати, і пішло поїхало все по новій.

     

    Сам по собі OpenCart містить багато данних, інформацію про покупця, адресу доставку, інформацію про товар, опції, і відповідно ділитися безкоштовно цими даними з "платними хмарними рішеннями" у більшості людей немає бажання. Наступне не відомо де і коли спливе "чутлива інформація" з хмарної CRM, що мені особисто не сильно подобається про це навіть думати. 

    • +1 1

    Opencart 5

    Як на мене OpenCart не хватає простої CRM системи, яка б зразу підняла сам OpenCart над конкурентами.

    На разі почав юзати OpenCart 4, розумію що це продовження OpenCart 3 версії, але вже знайшов пару плюсів для себе у порівнянні з OpenCart 2.3

     

    Поживемо побачимо, що буде далі цікавого.

     

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.