Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

vaiper

Новачок
  
  • Публікації

    4
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача vaiper

  1. у меня была такая проблема, появилась после того как я добавил еще 1 язык на сайт долго думал в чем проблема потом сменил дефаулт язык на англиский
  2. добрый день у меня проблема отображения картинок на сайте ,не подумайте CHMOD у меня 777 image/data. меня смущает только почему в панели элементов mydomen.com/cache/data/vodka/lb-cranb65x150_d4b53-40x40.png" силка идет таким оброзам может кто подскажет где изменить этот адрес чтоб был mydomen.com/image/cache/data/image.jpg ?
  3. добрый день Как можно сделать напоминание о товаре например человеку понравился товар он вписывает емайл и через время ему приходит уведомление что он был на сайте и смотрел такой товар может есть готовое ?
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.