Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

sadovojav

Новачок
  
  • Публікації

    4
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача sadovojav

  1. Поискал по форуму, может конечно плохо искал, но всё же. Есть структура категорий типа: Футбол - кроссовки - одежка Баскетбол - кросовки - одежда Так вот используя seo_pro с кеширование (да и просто если seo_pro использовать) то перейдя по ссылке футбол/кроссовки - редирект идёт на баскетбол/кроссовки. В общем что делать с одинаковыми названиями подкатегорий в seo_url OcStore 15.3.1
  2. freelancer, може выложить для скачивания версию сего модуля, который на демо сайте висит. В v.2.1 нету количество товара с указанными атрибутами У производителей есть. И у опций есть (Не проверял. Но вроде как по коду должны быть), а вот у атрибутов нету такой плюшки.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.