Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Fancy Search - Просунутий пошук для Opencart 1.1.0

20

   (0 відгуків)    Інші розширення автора

vsevolodkarpykov
  1 2 665

5 скріншотів



    • 20.00 USD
  • Підтримка
  • Додаткові послуги

  • Заповніть адресу сайту! Або натисніть на чекбокс вище, щоб надіслати домен автору пізніше. Звертаємо увагу, що автоматична видача ліцензій відбувається лише за умови вказівки домену

Опис файлу

Просунутий та функціональний ajax-пошук товарів і категорій для opencart/ocstore

 

Даний модуль являє собою просунутий пошук для Opencart та OcStore. Він має набагато ширший функціонал та можливості пошуку, ніж стандартний пошук Opencart, а також порадує високою продуктивністю і низьким навантаженням на сервер. Навідміну від стандартного пошуку Opencart, Fancy Search може виводити результати пошуку у випадаюче віконце під полем пошуку, як у більшості інтернет-магазинів.

 

Можливості пошуку.

1) Шукає товари за назвою, кодом товару (model, sku, upc, ean, тощо). При чому шуканий код товару не обов’язково має точно збігатися з наявним: можна вписати в поле лише частину коду, або якщо код товару має символ “-”, то його можна не писати взагалі, або поставити замість нього пробіл і товар все одно буде знайдено.

2) Якщо у налаштуваннях сайту дозволені відгуки товарів, то Fancy Search показуватиме найкращі товари найпершими в списку

3) При натисканні на поле пошуку показується історія пошуку користувача. Елемент пошуку додається в історію при переході на сторінку пошуку.

4) Додає можливість здійснювати пошук товарів певної категорії с редіректом на сторінку категорії, де відображатиметься фільтр товарів, якщо він є.

5) Вміє шукати не тільки товари, а й категорії товарів. Якщо додасте у базу даних meta keywords та description, то пошук покращиться.

6) Якщо у вас сайт на кількох мовах, то можете шукати товар будь-якою з мов, товар все одно буде знайдено.

 

Налаштування модулю:

1) Статус (увімкнено чи вимкнено модуль)

2) Показувати блок “Шукати товар у категоріях” чи ні

3) Здійснювати пошук категорій чи ні

4) Показувати блок “Історія пошуку” чи ні

5) Ліміт товарів, що виводяться у віконці (якщо результатів пошуку більше, то виводится напис “Показати більше”)

 

Локалізація: українська, російська, англійська

Розроблений для базової теми Opencart, але може працювати з більшістю сторонніх тем, хоча можливо у вашому випадку знадобиться адаптація під ваш дизайн.

 

Встановлюється дуже просто через ocmod-установник. Після цього оновлюєте кеш модифікаторів, переходите у Розширення > Модулі > Fancy Search – Просунутий пошук для Opencart > редагування модуля і ставите статус “увімкнено”



Відгуки користувачів

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.