Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

mykhailyuk

Newbie
  
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

mykhailyuk's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Year In
  • Dedicated Rare
  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post

Recent Badges

1

Reputation

    Модуль дійсно класний, для мене він став реально спасінням, бо переводити велику кількість товарів самостійно чи за оплату з допомогою копірайтера, це великі затрати часу або коштів. Модуль просто бомба за таку ціну. Автору велике спасибі за пророблену роботу. Установив без проблем, автор надав саму нову версію для версії мого сайту, допоміг при виникненні питань. Трохи попарився при генерації ключа, бо інтерфейс змінився, однак, якщо трохи покопатись, то все просто. Модулем дуже просто користуватись, головне не переводити все одразу, а частинами, так буде все-рівно швидше і без зависань. Дуже круто, що переводить з html розміткою, крім того, є вже масовий перевод атрибутів і навіть їх значень (раніше не було, принаймні перед покупкою такої інформації не бачив). Автору респект! Рекомендую модуль до покупки, не пошкодуєте. За такі кошти не знайдете кращий спосіб дуже швидкого переводу. Це моя суб'єктивна оцінка, бо інші способи не пробував, однак, враховуючи ціну і функціонал, то 5 із 5. PS: враховуйте той факт, наскільки багато контенту вам потрібно переводити, якщо перевищите ліміт 300 $, який дає Google Cloud, прийдеться платити за надлишок, тут вже нічого не зробиш.
  1. Добре, буду пробувати. Дякую Ще скажіть, чи можна встановити локалізацію через установщик OCMOD, і якщо можна, то наскільки я розумію, назву файлу загрузки потрібно змінити на такий: ukrainian-ocstore_opencart-2.3.x.ocmod.zip, все вірно? Чи загрузити файли можна лише як написано в інструкції - вміст папки upload в корневий каталог вашого сайту?
  2. Скажіть, будь ласка, а для шаблона Coloring online theme підійде локалізація?
  3. Дякую! Досить непоганий варіант для автоматичного переводу товарів. Але перед цим потрібно обов'язково локалізацію встановити, наскільки я розумію.
  4. Доброго дня! Хочу додати українську мову на сайт, сайт не новий, версія ocStore 2.3.0.2.3. 1) Наскільки я зрозумів, правильно буде зробити таким чином: 1. Спочатку встановити українську локалізацію. 2. Після чого прописати вручну переклад українською мовою в усіх обов'язкових полях з українським прапорцем. 3. Необхідно встановити "Мультиязык SEO PRO" для коректного відображення url і Hreflang, та української карти сайту. 4. Вже після цього в ручному режимі робити пеклад текстів і назв у карточках товарів або використати модуль автоматичного перекладу. Хотілось би знати, чи правильно я розумію порядок дій? 2) В модулі "українська локалізція" вказані певні шаблони і модулі, які вона може переводити, тому цікавить ще питання, а як бути з іншими шаблонами і модулями, які не входять в цей список? Чи просто теж потрібно буде вручну прописати переклад українською у всі поля з укр. прапорцем, якщо вони з'являться в шаблонах і модулях після установки локалізації (точніше, чи з'являться такі поля з українським прапорцем в шаблонах і модулях, які не вказані в цьому списку)? 3) Ще хотілося б дізнатись стосовно файлу вигрузки YML - чи модуль "українська локалізація" теж буде підтягувати в YML файл поряд з назвою і описом на російській мові, також і українську назву з описом? Наприклад, таким чином: <offer id="2472500" available="true"> ... <name>Соль для ванны английская Эпсома 500г</name> <name_ua>Сіль для ванни англійська Епсома 500г</name_ua> ... <description>Способствует расслаблению мышц благодаря содержанию магния. Помогает снять стресс, улучшает состояние кожи.</description> <description_ua>Сприяє розслабленню м'язів завдяки вмісту магнію. Допомагає зняти стрес, поліпшує стан шкіри.</description_ua> ... </offer> Чи цей модуль зробить просто ще один прайс лист YML суто на українській мові? 4) І хотілося б дізнатись думку, як Ви відноситесь до "Модуля автоматичного перекладача сайту для Opencart 2.x [OCMOD]" чи є якісь інші варіанти? Скоріш за все мої питання спрямовані до автора модуля Українська локалізація", однак буду вдячний за відповіді і від інших спеціалістів.
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.