Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sha

Users
  • Posts

    998
  • Joined

  • Last visited

About Sha

  • Birthday 07/30/1980

Technical support

  • Works Day
    Пн
    Вт
    Ср
    Чт
    Пт
  • Holidays
    Сб
    Нд
  • Works time
    10:00 - 18:00
  • Status
    Працюю

Information

  • City:
    Україна!

Recent Profile Visitors

41,886 profile views

Sha's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done

Recent Badges

171

Reputation

  1. Повна документацiя на офiцiйному сайтi. [EN] 1) Нам потрiбно завантажити та встановити Node.js 2) Перейти до консолi 3) Зазвичай він використовується у зв'язку з якимось проектом, наприклад Vite, або PrimeVue 4) В консолi ввести: npm install -D tailwindcss postcss autoprefixer 5) Згенерувати конфігураційні файли, пишемо npx tailwindcss init -p Ось вони: 6) Тепер нам потрiбно вiдкрити до редагування файл tailwind.config.js, та внести ось такi змiни "./index.html", "./src/**/*.{vue,js,ts,jsx,tsx}" 7) Далi вiдкрити файл style.css, та додати ось такi змiни @tailwind base; @tailwind components; @tailwind utilities; 8) Якщо ви вперше розгортаєте проект, вам може знадобиться пiдтянути залежностi npm i 9) Останнiй шаг це запуск проекту! npm run dev В мене вийшло!) Як пiдключити tailwind до OpenCart робочого проекту , за допомогою CDN? (офiцiйний сайт) Нашi проекти!
  2. Завантажити / Придбати розширення Double Categories На хвилі натхнення від грошових подяк, що несподівано з'явилися останнім часом, "на чай"! Захотілося чимось відповісти. Вирішив викласти деякі свої рішення безкоштовно. Double Categories Модуль клонування категорій з підкатегоріями необмеженої вкладеності з перейменуванням назв "на льоту". Вміє Клонувати категорію OpenCart Дублювати категорії з підкатегоріями ocStore Знайти та замінити назву категорії магазину "на льоту" Перемістити створену категорію по дереву каталогу Створити копію підкатегорій верхнього рівня Продублювати головну категорію CMS ... пункт в розробцi, чекаємо на пропозиції Переваги Легкий у використанні Має відкритий вихідний код Мультимовний Безкоштовний Підтримувані мови Українська English Polski Русский Є питання? Запрошуємо до теми обговорення, або особистих повідомлень! Всім хорошого інтернет-маркетингу!) Та окреме спасибі, за "чайові"! Автор Sha долучення 27.04.24 Категорія Меню, дизайн, внешний вид Ioncube Loader Нет ocStore 3.0 OpenCart.Pro, ocShop Не проверялось Звернення до сервера розробника Нет  
  3. Якщо на комп'ютерi ще не встановлено node.js його потрiбно завантажити з офсайту та встановити як звичайний додаток. Короткий посібник: 1) Спершу потрiбно вiдкрити консоль, та перейти до проекту наприклад, cd D:\xampp\htdocs\www\multiedit-pro\ 2) Переходимо до розгорнування проекту, вводимо в консолi: npm create vite@latest 3) Назва проекту: Якщо на цьому етапi ви розгортаєте новий чистий проект, то можна вказати його назву. Але в нашому випадку, для роботи поряд з CMS OpenCart замiсть назви, потрiбно поставити крапку тодi з'явиться запитання, i вам потрiбно буде: 3) Обрати Ignore files and continue, щоб залишити вже iснуючi файли. 4) Обрати шаблон я обираю Vue. 5) Обрати налаштування наприклад JavaScript Готово! 6) Для подальшої роботи підтягуємо залежнi модулi npm i ...тут буде багато iнфи) А ось i результат: Проект створили, та рушiй ocStore не зачепили! (Вiн знаходиться в папцi upload). А тепер можна й подивитись на результат, та отримати крапельку дофаміну: npm run dev, або npm run preview! Офiцiйний сайт Vite!
  4. Version 1.1.0

    9 downloads

    На хвилі натхнення від грошових подяк, що несподівано з'явилися останнім часом, "на чай"! Захотілося чимось відповісти. Вирішив викласти деякі свої рішення безкоштовно. Double Categories Модуль клонування категорій з підкатегоріями необмеженої вкладеності з перейменуванням назв "на льоту". Вміє Клонувати категорію OpenCart Дублювати категорії з підкатегоріями ocStore Знайти та замінити назву категорії магазину "на льоту" Перемістити створену категорію по дереву каталогу Створити копію підкатегорій верхнього рівня Продублювати головну категорію CMS ... пункт в розробцi, чекаємо на пропозиції Переваги Легкий у використанні Має відкритий вихідний код Мультимовний Безкоштовний Підтримувані мови Українська English Polski Русский Є питання? Запрошуємо до теми обговорення, або особистих повідомлень! Всім хорошого інтернет-маркетингу!) Та окреме спасибі, за "чайові"!
    Free
  5. Вiтаю, можемо надати тестову версiю модуля.
  6. 1) Усі схеми залишаються (їх не чіпаємо) 2) Схеми які Ви хочете змінити дублюєте (іноді досить "головна", "категорія") 3) У новоствореній схемі, не забуваємо прописати шлях, а також виставляєте поле "type" в положення "mobile" 4) Тепер у цій схемі набираємо модулі, котрі ми хочемо бачити у мобільній версії
  7. написав в особисті
  8. нi, не вмiє. це мабуть, стороннє доповнення створює таке поле? можна спробувати адаптувати
  9. all setting, in php.ini for XAMPP and XDebug and PHPStorm: ... [ionCube] ;..._win_you_php_version.dll zend_extension = "C:\xampp\php\ext\ioncube_loader_win_7.4.dll" ... [xdebug] zend_extension = xdebug xdebug.mode = debug xdebug.discover_client_host = false xdebug.client_host="localhost" xdebug.default_enable = 1 xdebug.dump.SERVER = REMOTE_ADDR,REQUEST_METHOD ...
  10. XAMPP + XDebug xdebug.dump.SERVER = REMOTE_ADDR,REQUEST_METHOD
  11. Встановлення модулю проводиться стандартним встановлювачем OpenCart за замовчуванням! А саме: 1) На сторiнцi Доповнення->Встановлювач (Extensions-Installer) натискаємо кнопку "Завантажити" (Upload)! 2) На сторiнцi Доповнення->Розширення->Модулi (Extensions-Installer-Modules) натискаємо "Активувати" (Install)! 3) На сторiнцi Доповнення->Модифiкатори (Extensions-Modifications) натискаємо "Поновити" (Refresh)! (Iнструкцiя дiйсна для тестової версiї модулю) Де взяти тестову версiю?
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.