Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Vfrcbv83

Newbie
  
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vfrcbv83's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Reputation

  1. Дякую, буду мати на увазі, якщо що звернусь
  2. Доброго дня, маю сайт на 2.3, все в загальному норм, тільки з моїм шаблоном чи то з цією версією не дуже подобається мобільна версія сайту, не можете порадити як краще вийти з ситуації ? Зміна шаблона ? Зміна версії? Якщо шаблон то чи могли б порадити що поставити ? ( якщо що https://big-dress.com/ )
  3. Дякую, тепер виникло ще таке питання, напишу тут а не в особисті, можливо ще кому буде актуально. Чи можливо зробити так що назву товару підтягувало з іншого місця, не знаю як правильно сказати. Тобто в базі даних для кожного товару додати ячейку типу "name_viber" яка не буде показуватися на сайті але я зможу заповнювати при додаванні товару наприклад : Модель-1010, діагональ від 10 до 19", ціна 100 $. ну і інше і посилання на товар з підгрузкою картинки. Думаю Ви зрозуміли принцип, а то якщо для вайбера редагувати назву товару то і на сайті буде не так як хотілось, а в вайбері вже буде так як виходить. Всеодно потрібно під нього назву товару всього налаштовувати і редагувати а так краще згенерувати окремо
  4. Доброго дня, було б непогано щоб Ви скріни прикріпили як буде виглядати пулікація в каналі у різних варіантах. Тому що принципово для нас і фото і опис , тому хотілося б подивитися як буде виглядати перед тим як придбати доповнення. Дякую.
  5. в вайбері є групи-спільноти, а є канали, це різне. В звичайні групи вайбер не публікується, тільки в канали на скільки я зрозумів
  6. Добрий день, підскажіть будь-ласка як видалити повністю модуль Batch Editor 4,8 і почистити сві хвости за ним що є на хостингу і в базі данних якщо такі є. Файли з папки адмін і сістем видаляю , оновлюю модифікатори, чищу кеш системи. Цього достатньо ? в базі даних є його частини ?
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.