Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

cherednychenkoom

Newbie
  
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cherednychenkoom

    Шикарний модуль для комплектів. Все інтуїтивно зрозуміло. Автору окрема подяка за допомогу.
  1. Спасибо добрый человек !!!!!!!!!!!! Какой то модуль сменил вывод урл при при переходе с админки, это меня и сбыло с толку
  2. Там явно діло не в правильності, написання то я скинув скрін одиного з 15 варіантів які пробував. треба шукати в чому помилка, якщо можете допоможіть за окрему плату. Бо варіант пропонують 100% аналог встановити заново, нашо ятоді ліцензію купува))
  3. Так не який не працює, навіть такий Урл: ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
  4. Доброго дня. Посадкові сторінки не виводять коректний прописаний ЧПУ УРЛ в OCFilter, потрібна допомого це виправити. Я прописую такий URL: testoviyurl , а видає: /index.php?route=product/category&path=470&ocfilter_page_id=4 Як видно , що УРЛ який я прописую без спецсимволів та кеш не причом. Напишіть, будь ласка, в особисті хто може допомогти з ціною)
  5. я вобще недоганяю))))))вот пример урл который я прописываю : testovyyurldyafiltrayua , какой тут недопустимы й символ ?) С таким урл все равно выходит это /index.php?route=product/category&path=470&ocfilter_page_id=4
  6. Доборого дня . Не генерується ЧПУ урл на посадковій, автору задав питання він героїчно тикнув носом в поле підсказки і пропав, хто може підсказати конкретно, що не так я роблю. Я той урл по разному писав без, тере, слешів, одним словом. Все одно не працює.
  7. не знаходить сторінку https://prnt.sc/3xEjaygQ51Pi якщо я перхожу по адресу урла який вказав в посдковійhttps://prnt.sc/gsnU2dY4Omkt (забув уточнити)
  8. Вітаю. Не виводиться ЧПУ урл посадкової сторінки https://prnt.sc/wsZNeY4iIkOi в данних заповнений УРЛ https://prnt.sc/XPpoL6NnGN2D, ще я підставляю УРЛ який заповнний в данних видає 404. Що я роблю не так?)
  9. Доброго дня. Шукаю модуль аналогічний "Additional Hover Images – Дополнительные изображения при наведении", щоб працював на шаблоні Showcase. Дякую за допомогу.
  10. Вітаю. В мене при збереженні або при вході через головну панель видає помилку https://prnt.sc/VDJjQXnR1ZFm Можете з цим допомогти . Дякую.
  11. Автор підсказав, що в мене були скопійовані атрибути з "Групи атрибутів як фільтри" після того як вибрав "Ні" і заново скопійовано, все запрацювало. Спробуйте може вам допоможе.
  12. Добрий день. Створюю підкатегорії в них не вивдяться фільтри, як зробити так щоб фільтри були в основній категорвії та підкатегорях (виводяться тільки спеціальні фільтри)?
    Модуль класний питань немає ! Але підтримка нульова перший раз з таким зіткнувся на форумі, купив модуль з встановленням автор ігнорить і кормить завтраками, якщо не шарите у встановленні та налаштуванні перед купівлею цього модуля спочатку знайдіть хто вам це зробить.
    Легко установить! Легко настроить! Легко сгенерировать/перезаписать URL!
  13. Вітаю. Необхідно змінити вивід посадкових сторінок та додати до них фото, спочатку повинні бути першими підкатегорійї, а потім посадкові, на ПК та мобільному. Шаблон на якому требе зробити: З такого https://prnt.sc/HmicrGf3t7sd зробити таке https://prnt.sc/Q7fQmtFhK0y6 Напишіть ціну за цю робту в особисті. Дякую.
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.