Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Блог RGB

  • записів
    6
  • коментарів
    246
  • переглядів
    12 245

О мешках и Д'Артаньянах


RGB

1 064 перегляди

609c9af8d3756ef175f5df44cd696205.jpg

 

 

По понятным причинам на форум сейчас захожу редко. Недавно заметил одну полезную инициативу, которую, естественно, поддержал (что и другим советую). И вот прошло полторы недели, война еще и близко не закончилась, а отдельные Д'Артаньяны уже рвут тельняшки с пафосными речами и обещаниями кровавой мести в чатах и бложиках, доказывая, что они больше всех сделали для победы и больше всех натерпелись, пока другие «мрази» «вальяжно расслаблялись» (цитата).

 

Наверняка это очень сложно понять, когда ты считаешь других мразями, а себя – Д'Артаньяном, вокруг которого вертится этот мир, но для реальной помощи вовсе не обязательно рвать глотку в интернете (и вообще заходить сюда), доказывая всем свою исключительность и героизм. Не обязательно упрекать всех тех, кто – вполне возможно – уже помог гораздо больше нас с вами вместе взятых, но кому хватило мудрости и скромности не вопить об этом на весь форум, унижая заслуги всех, кто не вопит так же громко.

 

На улице, соседней с моим домом, недавно был очередной "прилет" сверху. Во время разбора его разрушительных последствий мешки для строймусора и перчатки были очень кстати. В отличии от подсчетов – кто больше мешков перенес и у кого мешки были тяжелее.

Потому что п****ть – не мешки ворочать, знаете ли.

  • +1 9

1 коментар


Recommended Comments

Шановний розумію вас і розумію тих кого ви осуджуєте -> це цілком природня реакція на стресову ситуацію. Хто і що з себе представляє вже вирішили, зробіть просто висновки і крапка. Без образ, без пафосу і т.д. Я не роблю із себе героя і не бачу нічого героічного ба в навіть в тих хто собою закриває інших від снарядів -> ті хто реально пройшли через війну, ті не дуже тим бахвальствують, ті що зробили умовно "сірник" для перемоги в війні будуть скоро в медалях бити себе в груди, що без них нічого б не було. Вже пройшли таке після 16 року (вас можливо то не зацепило просто). Розумію ваш смуток і вашу любить, але просто прийміть все як є. Це не головна наша ціль в цій війні. Дядько зверху все бачить і всім буде дано по заслугами.

  • +1 1
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.