Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Данные сайта


miwgan

Recommended Posts

Я хочу перезались всё на сайт но при этом что бы верхнее меню осталось и категории с товаром скажите что мне не нужна перезаливать что бы это не слитело.... буду очень благодарен. Или лучше как поченить всплывающие окно когда нажимаешь на товар. после видно модулей стал работать не нат... просто нажимаешь на картинку и оно открывается в отдельном окне.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


у меня перестло работать в вплывающие окно... когда нажимаешь на товар раньше всплывало а теперь просто в вкладке открывает изображение. Вот что хочу исправить.... сделать так что бы опять все всплывало и работало нормально.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Ну тогда скажи мне как сделать так что бы не пострадали важные файлы для меня это меню верхнее и категории с товаром а остальное я котог просто перезалить... если движок перезалить но не всё скажем так а оставить меню да категории я не знаю как ясней обьяснить

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.