Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Помогите опознать или подобрать модуль


byters

Recommended Posts

Ребят, необходимо сделать сделать такую задачу:

Предположим мы продаем теплицы. Существует несколько длин каркаса т.е. 4,6,8,10,12 метров. Также существует 3 вида поликарбоната. соответственно на каждую длину каркаса мы получаем 3 позиции цены для разного поликарбоната. Как такое можно реализовать? Для примера понравилось на этом сайте http://mosteplitsa.ru/dachnie-teplici/teplitsa-tsarskaya-zvezda.html

 

И еще вопрос: Цена на теплицу рассчитывается так Цена каркаса + Лист поликарбоната * Количество листов . Возможно ли сделать автоматический расчет т.е. мы задаем цену каркаса, цену листа поликарбоната и допустим для теплицы длиной 4 метра указываем что нужно 3 листа. И соответственно чтобы цена автоматически считалась по формуле?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.