Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Настройка скриптов для ParseMX/Live Import


Recommended Posts

Нужен программист, который может грамотно написать скрипты для парсера ParseMX/Live Import. К сожалению, автора модуля очень сложно "поймать", в результате вся работа сайта остановилась.
Необходимо:
1. Переписать существующие скрипты ParseMX для их эффективной работы на Live Import
2. При переходе с Opencart 1.5.5.1 на версию 2.1 перенесены все таблицы и данные сParseMX на Live Import, в результате наблюдаются некоторые ошибки SQL - нужно отследить и исправить.
3. "Допилить" и усовершенствовать существующий скрипт для одного из доноров - там довольно сложный алгоритм, поскольку нет единой структуры товаров, обновление не по url-ам, а по названию, опции "подхватываются" то из выпадаек, то из чекбоксов, то вообще из фраз в описании, картинки разных форматов и в основном в описании фреймом. И это только часть сложностей донора. Все настроено, работает, но иногда что-то слетает, нужно допиливать.

Будет еще ряд мелких доработок скрипта

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.