29aleksey Опубліковано: 6 вересня 2020 Автор Share Опубліковано: 6 вересня 2020 @chiha в личку напишите доступы я посмотрю FTP + admin Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... voronlviv Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 Доброго дня. Такої помилки як зі слайдером Revolution не буде? PHP Notice: Error: Could not make a database link (1226) User 'sait' has exceeded the 'max_user_connections' resource (current value: 15) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 @voronlviv не когда не было такой ошибки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 17 вересня 2021 Share Опубліковано: 17 вересня 2021 (змінено) я бачу по демці що слайдер багатомовний може бути. це так? і ще питання. якщо я куплю модуль підкажете як зробити щоб на мобільних не виводився? Змінено 17 вересня 2021 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 17 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 17 вересня 2021 @voronlviv текст да, а картинку делал для 1 языка .. подсказать или сделать эту доработку для Вас ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 17 вересня 2021 Share Опубліковано: 17 вересня 2021 2 година назад, 29aleksey сказав: @voronlviv текст да, а картинку делал для 1 языка .. подсказать или сделать эту доработку для Вас ? підказати, я думаю справлюсь..я давніше забороняв рідному слайдеру виводитись на мобільних, але вже призабув як...здається у файл стилів треба заходити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... motor83 Опубліковано: 28 лютого Share Опубліковано: 28 лютого Добрый день! 1. А есть возможность поменять метод появления дополнительной маленькой картинки кроме настроек тип 1 и тип 2? 2. А как можно сделать перевод модуля с английского? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 28 лютого Автор Share Опубліковано: 28 лютого @motor83 Добрый день 1. Только в стилях 2. скопировать файл модуля с en языка в свой и сделать перевод под нужный язык Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... motor83 Опубліковано: 28 лютого Share Опубліковано: 28 лютого есть возможность помочь? также хочу доработку картинки на двух языках Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 28 лютого Автор Share Опубліковано: 28 лютого @motor83 только конец след недели Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... motor83 Опубліковано: 28 лютого Share Опубліковано: 28 лютого ок. буду ждать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Impex Опубліковано: 1 березня Share Опубліковано: 1 березня Чи можлива адаптація модуля до ocStore 3.0.3.7? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 2 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Слайдшоу, баннеры, галереи [Поддержка] Megaslider PRO Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення TopShop – адаптивний та, багатофункціональний шаблон Автор: aridius SP Cool Timer Автор: spectre Всі товари магазину Автор: kJlukOo PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Автор: OcEx Список Замовлень PRO Автор: Parallax × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
voronlviv Опубліковано: 16 вересня 2021 Share Опубліковано: 16 вересня 2021 Доброго дня. Такої помилки як зі слайдером Revolution не буде? PHP Notice: Error: Could not make a database link (1226) User 'sait' has exceeded the 'max_user_connections' resource (current value: 15) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 16 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 16 вересня 2021 @voronlviv не когда не было такой ошибки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 17 вересня 2021 Share Опубліковано: 17 вересня 2021 (змінено) я бачу по демці що слайдер багатомовний може бути. це так? і ще питання. якщо я куплю модуль підкажете як зробити щоб на мобільних не виводився? Змінено 17 вересня 2021 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 17 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 17 вересня 2021 @voronlviv текст да, а картинку делал для 1 языка .. подсказать или сделать эту доработку для Вас ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 17 вересня 2021 Share Опубліковано: 17 вересня 2021 2 година назад, 29aleksey сказав: @voronlviv текст да, а картинку делал для 1 языка .. подсказать или сделать эту доработку для Вас ? підказати, я думаю справлюсь..я давніше забороняв рідному слайдеру виводитись на мобільних, але вже призабув як...здається у файл стилів треба заходити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... motor83 Опубліковано: 28 лютого Share Опубліковано: 28 лютого Добрый день! 1. А есть возможность поменять метод появления дополнительной маленькой картинки кроме настроек тип 1 и тип 2? 2. А как можно сделать перевод модуля с английского? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 28 лютого Автор Share Опубліковано: 28 лютого @motor83 Добрый день 1. Только в стилях 2. скопировать файл модуля с en языка в свой и сделать перевод под нужный язык Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... motor83 Опубліковано: 28 лютого Share Опубліковано: 28 лютого есть возможность помочь? также хочу доработку картинки на двух языках Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 28 лютого Автор Share Опубліковано: 28 лютого @motor83 только конец след недели Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... motor83 Опубліковано: 28 лютого Share Опубліковано: 28 лютого ок. буду ждать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Impex Опубліковано: 1 березня Share Опубліковано: 1 березня Чи можлива адаптація модуля до ocStore 3.0.3.7? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 2 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Слайдшоу, баннеры, галереи [Поддержка] Megaslider PRO Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення TopShop – адаптивний та, багатофункціональний шаблон Автор: aridius SP Cool Timer Автор: spectre Всі товари магазину Автор: kJlukOo PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Автор: OcEx Список Замовлень PRO Автор: Parallax
voronlviv Опубліковано: 17 вересня 2021 Share Опубліковано: 17 вересня 2021 (змінено) я бачу по демці що слайдер багатомовний може бути. це так? і ще питання. якщо я куплю модуль підкажете як зробити щоб на мобільних не виводився? Змінено 17 вересня 2021 користувачем voronlviv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 17 вересня 2021 Автор Share Опубліковано: 17 вересня 2021 @voronlviv текст да, а картинку делал для 1 языка .. подсказать или сделать эту доработку для Вас ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... voronlviv Опубліковано: 17 вересня 2021 Share Опубліковано: 17 вересня 2021 2 година назад, 29aleksey сказав: @voronlviv текст да, а картинку делал для 1 языка .. подсказать или сделать эту доработку для Вас ? підказати, я думаю справлюсь..я давніше забороняв рідному слайдеру виводитись на мобільних, але вже призабув як...здається у файл стилів треба заходити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 years later... motor83 Опубліковано: 28 лютого Share Опубліковано: 28 лютого Добрый день! 1. А есть возможность поменять метод появления дополнительной маленькой картинки кроме настроек тип 1 и тип 2? 2. А как можно сделать перевод модуля с английского? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 28 лютого Автор Share Опубліковано: 28 лютого @motor83 Добрый день 1. Только в стилях 2. скопировать файл модуля с en языка в свой и сделать перевод под нужный язык Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... motor83 Опубліковано: 28 лютого Share Опубліковано: 28 лютого есть возможность помочь? также хочу доработку картинки на двух языках Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 28 лютого Автор Share Опубліковано: 28 лютого @motor83 только конец след недели Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... motor83 Опубліковано: 28 лютого Share Опубліковано: 28 лютого ок. буду ждать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Impex Опубліковано: 1 березня Share Опубліковано: 1 березня Чи можлива адаптація модуля до ocStore 3.0.3.7? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 2 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Слайдшоу, баннеры, галереи [Поддержка] Megaslider PRO
voronlviv Опубліковано: 17 вересня 2021 Share Опубліковано: 17 вересня 2021 2 година назад, 29aleksey сказав: @voronlviv текст да, а картинку делал для 1 языка .. подсказать или сделать эту доработку для Вас ? підказати, я думаю справлюсь..я давніше забороняв рідному слайдеру виводитись на мобільних, але вже призабув як...здається у файл стилів треба заходити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
motor83 Опубліковано: 28 лютого Share Опубліковано: 28 лютого Добрый день! 1. А есть возможность поменять метод появления дополнительной маленькой картинки кроме настроек тип 1 и тип 2? 2. А как можно сделать перевод модуля с английского? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 28 лютого Автор Share Опубліковано: 28 лютого @motor83 Добрый день 1. Только в стилях 2. скопировать файл модуля с en языка в свой и сделать перевод под нужный язык Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... motor83 Опубліковано: 28 лютого Share Опубліковано: 28 лютого есть возможность помочь? также хочу доработку картинки на двух языках Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 28 лютого Автор Share Опубліковано: 28 лютого @motor83 только конец след недели Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... motor83 Опубліковано: 28 лютого Share Опубліковано: 28 лютого ок. буду ждать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Impex Опубліковано: 1 березня Share Опубліковано: 1 березня Чи можлива адаптація модуля до ocStore 3.0.3.7? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 2 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
motor83 Опубліковано: 28 лютого Share Опубліковано: 28 лютого есть возможность помочь? также хочу доработку картинки на двух языках Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 28 лютого Автор Share Опубліковано: 28 лютого @motor83 только конец след недели Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... motor83 Опубліковано: 28 лютого Share Опубліковано: 28 лютого ок. буду ждать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Impex Опубліковано: 1 березня Share Опубліковано: 1 березня Чи можлива адаптація модуля до ocStore 3.0.3.7? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 2 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3
motor83 Опубліковано: 28 лютого Share Опубліковано: 28 лютого ок. буду ждать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Impex Опубліковано: 1 березня Share Опубліковано: 1 березня Чи можлива адаптація модуля до ocStore 3.0.3.7? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts