Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Как реализовать комбинации опций

Recommended Posts

Доброго времени суток. Необходимо создать связанные опции (комбинации опций) по примеру как в prestashop - т.е. собираем комбинацию из нужных опций, задаем этой комбинации цену, количество, изображение. 
Например:
Товар Футболка
- Цвет: зеленый, синий, красный
- Размер: S, M, L

Зеленая футболка размера S - 100$, Красная футболка размера L - 120$. 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Если речь идет о переезде с престы на опенкарт, то я на днях тоже решал эту задачу. В опенкарте я пока что новичек.

Логика построения опций в опенкарте, как по мне, более проста и удобна, чем в престашоп.

Лично я наваял небольшой скрипт на PHP для переноса атрибутов из престы в опенкарт (в моем случае ocstore).

Если же речь идет о простом добавлении опций в опенкарте (атрибуты в престашоп), то это делается в стандартном меню опенкарта "Опции", а уже затем в самой форме редактирования товара.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.