Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Решено] Проблема с ценами


Recommended Posts

Добрый день, уважаемые разработчики или продвинутые пользователи, подскажите в админке выставлены цены в долларах валюта по умолчанию доллары, в локализации валюта доллар отключён, грн включены. Везде цены(на главной, в корзине, в каталоге, в модулях) выводятся в грн. Кроме страницы товара, на ней по непонятным причинам выводятся доллары. Вот сайт elect.com.ua

Как сделать что бы вводить цены в админке в долларах, а они корректно выводились пользователю и в яндекс маркете что бы не было  долларов нигде и следа кроме админки. Сейчас всё так и работает кроме страницы товара, возможно можно что-то подправить на самой странице товара ?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.