Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Водяной знак VS всплывающих изображений


Recommended Posts

Здравствуйте, сайт на opencart 2.0.3.1, нужно сделать водный знак для товаров, перепробовал кучу модулей, но проблема в том, что знак накладывается только на маленькие изображения, т.е. те, которые состоят в папке image/cache/ Но большие, всплывающие, лежат на этом сайте в папке image, соответственно модуль работает тока с кешированными. Не подскажите, как можно решить проблему? Есть способ? или переводить всплывающие/большие в кеш, но как? и стоит ли это делать. В ручную, понятно, но магазин все время пополняется, и это не подойдет. Буду признателен за помощь умов этого форума )

Змінено користувачем sanchexxx
Надіслати
Поділитися на інших сайтах


в том то и дело, с сайтом работает клиент и он каждый день через админку добавляет новый товар с уникальным фото и так он может делать год-два

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.