Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Отобразить модуль в HTML

Shann

Recommended Posts

Появился такой вопрос - хочу сделать на сайте социальную попрошайку - мол нажмите лайк, подпишитесь на страницу в ФБ.

В идеале хочу как Здесь (там справа, внизу выезжает культурно это окошко - Скрин ) к сожалению ни одного похожего модуля не нашел, а как сделать такое окошко - знаний не хватает.

Появилась идея вставить модуль который формирует окно фейсбука (например такой - Facebook Page Plugin в всплывающее окно (например есть модуль - Custom Popup ) вопрос, как модуль фейса заставить отображаться во всплывающем окне? Ну или в любом HTML блоке?

Или может кто знает более просты варианты решения задачи? В общем буду признателен за помощь\советы\подсказки (гуглил, решения вопроса не нашел).

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.