Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

Ребя скажите... полез я сжимать картинки .. сделал архив.. скачал .. вытянул с архива... взял XnConver и сжал... 

все бы хорошо только кто это будет потом по 100не папок разлаживать ... ребят не ли проги которая назад в каталог ложит и сжимает? 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 10.02.2017 в 23:17, Doriani4k2 сказал:

Ребя скажите... полез я сжимать картинки .. сделал архив.. скачал .. вытянул с архива... взял XnConver и сжал... 

все бы хорошо только кто это будет потом по 100не папок разлаживать ... ребят не ли проги которая назад в каталог ложит и сжимает? 

Это бесполезно, фото товаров не нужно жать. Даже если у вас каким-то образом получится, то при перестроении кеша картинок все ваши пожатые фото заменятся на несжатые.

Нужно удалить служебную информацию с помощью серверного софта. Гугл рекомендует jpegoptim или jpegtran https://developers.google.com/speed/docs/insights/OptimizeImages 

Надіслати

Могу посоветовать https://tinypng.com в свое время, когда достался сайт с кучей неоптимизированных картинок - очень помог. Процентов на 60-70 сжимает без потери качества.

Змінено користувачем Padraig
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.