Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Выполнено] Доработать список закупки

Recommended Posts

Что есть:

Админка. На основе файла order_invoice.tpl (файл не родной, а модуля orderpro) сделал список закупки. Он выводится двумя циклами foreach ($orders as $order) и циклом foreach ($order['product'] as $product) Эти переменные уже есть в контроллере orderpro.php и сейчас список закупки выводится подряд с сортировкой по № Заказа 

post-712050-0-52195200-1483919110_thumb.png

Мне нужно чтобы список выводился вот так:

post-712050-0-10105200-1483919138_thumb.png

Т.е. чтобы товар выводился внутри категории к которой он принадлежит. Насколько я понимаю нужно добавить цикл foreach ($categories as $category) причем категории нужны только те где parent_id = 0 (т.е. только первого уровня, т.е запрос к б.д. должен сравнивать еще две таблицы oc_product_to_category и oc_category_description) и внутри цикла добавить условие (возможно я ошибаюсь)

К сожалению собственных знаний не хватает. 

Если кто то сможет помочь в этом, смогу заплатить не очень большую денюжку. (большой пока нет)

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.