Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

быстрое оформление

freelancer

быстрое оформление  

80 голосів

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Recommended Posts

• 1 month later...

OMG! Это ходит в комплект (picrelated)? Если нет, никто не скинет мне ссылочку? Я мечтаю об этом с того дня как узнал об OpenCart'е! Спасибо!

это платное решение Купить в 1 клик
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

ИМХО, оптимальным решением, было бы администрирование конфигурации модуля через админку, включениеотключение полей (так же выбор обязательно или нет поле для заполнения), дабы пользователь главненствовал и контролировал свои предпочтения...

• +1 1
Надіслати

это платное решение Купить в 1 клик

Спасибище! Ещё и за такие копейки!

ИМХО, оптимальным решением, было бы администрирование конфигурации модуля через админку, включениеотключение полей (так же выбор обязательно или нет поле для заполнения), дабы пользователь главненствовал и контролировал свои предпочтения...

Согласен с этим на все 100%. Ибо сам оставил бы лишь 3 поля для заполнения. Как показывает практика, этого более чем достаточно, больше - падает конверсия.
Надіслати

это работы на полчаса, изменений будет больше
  • +1 1
Надіслати

• 1 month later...
  • 4 months later...
Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.