Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Массовый импорт товаров opencart


Sliknet

Recommended Posts

Здравствуйте! 

Подскажите, пожалуйста, модуль для массового импорта товаров на сайт. У меня есть картинки (по 1 на каждый товар), есть файлы для загрузки (по 1 на каждый товар), есть одинаковая цена, одинаковая категория. Нужно всё это дело залить на сайт.

opencart 1.5.5.1.1.
Большое спасибо!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


обычно информация по товарам и категориям храниться в одном файле xls, csv и т.п. Картинки хранятся в папке/папках. Далее есть куча скриптов, на этом форуме, которые подтягивают инфморацию с этих файлов. У вас же к каждому товару отдельный файл, что не хорошо, т.к. под эти задачи на этом форуме скриптов я не видел. Наиболее вероятно вам дорога в платный раздел, чтобы под вашу ситуацию написали скрипты. Можете обратиться к ребятам которые уже писали модули по загрузке данных с внешних файлов.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.