Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Кастомные Title и Alt для изображений


Recommended Posts

Ищется модуль либо ручное решение для того чтобы была возможность задавать для изображений в админке свои тайтлы и альты.
Есть модуль платный http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=1243&filter_search=Custom%20Image%20Titles купил его....но он работает только на чистом опенкарте. На сборках при танцах с бубнами, то есть то что прописано в xml файле просто руками прописывается. Но есть сборки у клиентов перелапаченные "создателями" сайта до того что там не работает даже при прописывании руками. Поддержка не особо хочет разбираться да и атм поддержка короткое время после покупки. Может есть способ попроще чем этот модуль. Либо такая функция есть в каком то модуле для СЕО с широким набором функций и возможностей.

Змінено користувачем Dizzy
Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Есть модуль платный http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=1243&filter_search=Custom%20Image%20Titles купил его....но он работает только на чистом опенкарте. На сборках при танцах с бубнами, то есть то что прописано в xml файле просто руками прописывается.

Несколько раз ставил на ocStore 1.5.х  и 2.1.0.2. Проблем не наблюдал.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

  • 11 months later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.