Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Ищу модуль импорта из Excel


comtel04

Recommended Posts

Добрый день. Имеется Excel файл с прайсом от поставщика. Хочу сделать интернет магазин на Ocstore. Нет ли модуля позволяющего загрузить в мой интернет магазин прайс поставщика: наименование, цену и артикул товара?

Сейчас пока один поставщик...А если будет несколько поставщиков, то как это реализовать... Ведь будут повторяющиеся товары с разными ценами и похожими, но не одинаковыми названиями.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


  • 3 weeks later...

В OC реализовать модуль импорта из Excel не сложно, но ситуацию с повторяющимися товарами у разных поставщиков (разными ценами и одинаковыми) лучше наверное решать с поставщиками. Так как как бы вы не пытались предусмотреть импорт таких ситуаций, 100% врядли получится нормально это сделать.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.