Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Отображение ДАТЫ ПОСТУПЛЕНИЯ

maike

Recommended Posts

Ребята помогите пожалуйста, уже устал... 

Есть в карточке товара такая функция как "Дата поступления" которая выводится с админки- товар.

Так вот саму дато я вывел в товаре что бы отображалось, но вот беда не могу решить вопрос как эту дату заставить работать так как мне надо.

А мне надо что бы это дата правилась, допустим если я выставлю сегодняшнее число то товар появляется, если я ставлю дату на перед то товар пропадает ...я Хочу сделать Так : в карточке товара отображалась дата и показывала, когда (дата) товар этот поступит или выйдет срок товара, но при этом что бы товар был виден, а не пропадал до этой даты  ... вот что то в таком плане... ПОМОГИТЕ ПОЖАЛУЙСТА 

Змінено користувачем maike
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 1 year later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.