Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Решено?..] Проблема при добавлении нового языка.

autopilot

Recommended Posts

Добрый день. Прошу помощи друзья. Я добавил язык (румынский). Всё ясно как перевести. Только вот один момент когда меняю на румынский в корзине вместо: товаров 0 (0,00$) у меня items 0 (0decimal_point00$)  Как изменить decimal_point на точку. Заранее спасибо.

post-703092-0-90265500-1448200413_thumb.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 7 months later...

Добрый день. Прошу помощи друзья. Я добавил язык (румынский). Всё ясно как перевести. Только вот один момент когда меняю на румынский в корзине вместо: товаров 0 (0,00$) у меня items 0 (0decimal_point00$)  Как изменить decimal_point на точку. Заранее спасибо.

Для тех, кто продолжает искать эту ошибку.

Я сделал так:

1. Находим файл /your_site.domain/system/library/currency.php

2. Не мудрствуя лукаво (т.е. тупо не вдаваясь в подробности) в коде:

if ($format) {
$decimal_point = $this->language->get('decimal_point');
} else {
$decimal_point = '.';
}

if ($format) {
$thousand_point = $this->language->get('thousand_point');
} else {
$thousand_point = '';
}

Меняем вывод строки на конкретное значение:

if ($format) {
$decimal_point = $this->language->get('.');
} else {
$decimal_point = '.';
}

if ($format) {
$thousand_point = $this->language->get(' '); я поставил здесь пробел
} else {
$thousand_point = ' '; и здесь пробел
}
Понятно, что условие if-else упирается в один и тот же результат, Но Все работает.
(у меня валюты - фунт, доллар, гривна, языки - рус, англ., версия OpenCart 2.1.0.2)
Надіслати

Примерно также я поступил с файлами weight.php, lenght.php
Это костыль.
На самом деле проблема с подключением языковых файлов в каталогах admin, catalog (т.к. на английском некоторые кнопки имеют не те значения, например "button_cart" вместо "Add to Cart" или вместо домика в крошках отображается "text_home"). Пока решаю, но сайтом удобнее пользоваться однозначно.
Змінено користувачем DenSafin
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.