Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Не отображаются подкатегории


lolkurilov

Recommended Posts

Доброй ночи, господа, очень нужна ваша помощь. 

Имеется - Оpencart - 2.0.3.0(русской официальной сборки от opencartточкаru), платный шаблон на котором у всех всё работает, но не у меня.

Дело в том, что есть стандартный модуль - Категории, он выводит меню из Категорий и при нажатии на какую-нибудь стрелку из категорий также выводит список из Подкатегорий. Для примера вот здесь- нажимаешь на стрелку на CASES&BAGS, выпадает ещё менюшка. Так вот, у меня это не работает, если же перейти в какую-нибудь категорию - всё хорошо, в меню Категорий появляется заветная стрелочка с выпадающим списком подкатегорий, Ни кто не сталкивался с такой проблемой? Прошу, помогите, уже битые сутки потратил на решений проблемы.
Причем поставил сторонний модуль - Category Wall, с ним всё заработало(но он мне не подходит, сравниваю код в .tpl, вроде все очень даже схоже, даже не знаю, в чём проблема)

Змінено користувачем lolkurilov
Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.